facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for 123 Fiske og Friluftsliv As

123 Fiske og Friluftsliv As

Info

Utleie av kanoer, lavvuer mm.
Tilrettelegging av utendørsarrangement
Kursing i grunnleggende friluftsferdigheter.

Historie

Heisann !!
Vi er to voksne personer med forkjærlighet til friluftslivets mange gleder. Vi har i flere år vært aktive inne ungdomsarbeid, både i Norges Speiderforbund, Norges jeger og fisker forrbund og i det frivillige skyttervesen. Nå ønsker vi å ta steget videre og tilby opplæring i grunnleggende friluftskunnskaper. Det er for mange som ikke tør å ta turen ut for å fiske i det lokale vannet, eller gå opp på den lokale fjelltoppen, for di de ikke har de grunnleggende kunnskapene om hvordan man finner frem, eller hvordan man fisker, tenner opp bål, setter opp et telt eller en gapahuk osv osv. Listen er lang.
Dette har vi i 123 fiske og friluftsliv lyst å gjøre noe med.

Vi leier også ut lavvuer med tilbehør og kanoer, slik at folk kan få prøve dette ut før de eventuelt investerer selv. Vi leir også ut til lag, organisasjoner, skoler, barnehager osv osv.

Vi tar også på oss å arrangere alt fra utedager, bursdagsselskap, kick-off party, helge og ukeleire for skoleklasser eller andre grupper.
Skal du ha et arrangement og trenger hjelp til deler av det, er vi behjelpelig der også.

Så her er det bare å ta kontakt om det skulle være noe som frister.

Adresse: Heiane 15, 5652 Årland
By: Årland
Rute: Heiane 15
Postnummer: 5652


åpningstider

Mandag: 09:00 - 20:00
Tirsdag: 09:00 - 20:00
Onsdag: 09:00 - 20:00
Torsdag: 09:00 - 20:00
Fredag: 09:00 - 20:00
Lørdag: 12:00 - 18:00
Søndag: 12:00 - 15:00

Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon 123 Fiske og Friluftsliv As.

årland kano- og kajakkutleie

åpningstider, plassering. Heiane 15 årland bueskytebane kart bykart, satellitt visning. 123 Fiske og Friluftsliv As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på 123 Fiske og Friluftsliv As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om 123 Fiske og Friluftsliv As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler