facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for 2ROM.no

2ROM.no

Info

2rom.no er en norsk nettbutikk som håndplukker og presenterer noe av det aller beste innen skandinavisk og internasjonal livsstils-,møbel-og belysningsdesign.
Vi håper du lar deg inspirere!

Historie

2ROM.no er en norsk inspirasjonsportal og nettbutikk etablert i 2012. Vårt team håndplukker og presenterer noe av det aller beste innen skandinavisk og internasjonal livsstils-, møbel- og belysningsdesign. Vi håper du lar deg inspirere!

Hos oss kan du være 100% sikker på at det du mottar er originalvare av ypperste kvalitet. Alle våre produkter kommer med et ekthetsbevis, stempel eller merke på varen eller emballasje som viser produsent og original merkevare.

Vi er opptatt av trygg og sikker netthandel. Derfor er god og personlig service en viktig driver for oss. Vi strekker oss litt ekstra for at du skal få en god handleopplevelse. Vi bestreber oss på å ha varer på lager til en hver tid, slik at du skal få tilsendt varen så raskt som mulig. Vi leverer varer trygt og sikkert med Posten og Bring til hele Norge.

Blant vårt sortiment finner du kjente merker som Vitra, Artek, Gubi, Muuto, &Tradition, Normann Copenhagen, Nothern Lighting, Menu mm.

Ta gjerne kontakt med oss.

Mvh
Petter Leiros
Daglig leder
2ROM NORGE AS
[email protected]



"2ROM er en norsk nettbutikk som tilbyr det beste innen skandinavisk og internasjonal møbeldesign.2ROM er en norsk inspirasjonsportal og nettbutikk etablert i 2012. Vårt team håndplukker og presenterer noe av det aller beste innen skandinavisk og internasjonal livsstils-, møbel- og belysningsdesign. Vi håper du lar deg inspirere!Vi leverer originalvarer av ypperste kvalitet. Alle våre produkter kommer med et ekthetsbevis, stempel eller merke på varen eller emballasje som viser produsent og original merkevare."
Adresse: Oslo, Norway
By: Oslo



relaterte søk: 2rom NORGE AS, 2rom erfaringer, R.O.O.M. møbler Vinderen, 2rom kundeservice, To Rom Interiør, To ROM majorstuen, Møbler Oslo, Design møbelbutikk Oslo
Anmeldelser
Som alle andre her, bestilte bordplate for 4 mnd siden. Fortsatt ikke mottatt ordren, og kunde"service" har sluttet å svare.
Jeg har samme opplevelse som alle de som har skrevet at det er umulig å få tak i kundeservice. Det har gått nesten 2 måneder siden jeg la inn en ordre og ble trukket for pengene, men ordren står fortsatt som ubehandlet, og jeg har ikke hørt noen ting fra kundeservice. De poster innlegg nesten daglig på Instagram, så det må finnes noen som jobber der, selv om man ikke skulle tro det. Dette må være en av de mest useriøse nettbutikkene jeg har vært borti, og jeg kommer aldri til å handle her igjen.
Synes det er hyggelig å støtte norske nettbutikker. Alltid godt utvalg av produkter og stort sett rimeligere enn konkurrentene. Veldig rask frakt!!
Bestilte en lampe i desember 2018. Varen var ikke inne for øyeblikket, de skulle sende den så fort de fikk den. Når jeg enda ikke hadde mottatt varen i mars, ba jeg om å få tilbakebetalt frakten på nesten 300,- som jeg betalte i Desember for å kunne få levert varen med post til mitt hjemsted. Mye mailer ble utvekslet men jeg ble lovt at jeg skulle få pengene tilbake. De kom aldri. Jeg orket ikke mer, og tenkte ikke stort på det mer. Plutselig mottar jeg en melding i dag om at gjenstanden min er klar for å hentes i LIERSKOG. Sendte en ny mail til kundeservice og forklarte situasjonen på ny. Får nok først i neste uke et nytt løfte om at de skal sende den, også kommer den aldri. IKKE HANDLE HER MED MINDRE DU FORVENTER VAREN DIN ETTER NESTEN ET ÅR! For å ikke snakke om dårlig kunderservice. Altfor mye som må forbedres før de blir på lik linje med nordiskehjem.no eller lunehjem.no.
Svært lang leveringstid. Ingen informasjon underveis.
Utrolig skuffet over kundeservice - bestilte og betalte stoler i november. Fortsatt ikke fått de to måneder senere. Levering har bare blitt utsatt og utsatt, uten beskjed - annet enn svar om at levering er utsatt - når jeg etterlyser. Stolene var kostbare og jeg er bekymret for om jeg kommer til å få de??
Veldig useriøst firma. Har ventet i flere måneder på noen lamper jeg bestilte, og ikke spesielt lett å komme i kontakt med dem for å få stauts på bestillingen..
Useriøst firma. Lyver eller svarer ikke når de får spørsmål om varer som er mange måneder forsinket.
Et svært useriøst firma. Bare se på disse anmeldelsene. De er produsert av egne folk. Skygg unna dette firmaet. De tar aldri telefoner, roter med bestillingene og bruker uker på å sende varen, men trekker penger fra kontoen din med en gang.
Vi bestilte noen varer her høsten 2017. Leveringen av noen varer tok noen uker, men alt var etter avtale. De som leverte var kjempeflinke og gode, og vi er superfornøyde med kundeservice. Kommer definitivt til å handle her igjen.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til 2ROM.no med offentlig transport


Odins gate 130 meter
20
Olav Kyrres plass 200 meter
20
30
30N
31
Nobels gate 230 meter
13
Frogner kirke 360 meter
30
30N
31
Frogner plass 370 meter
12N
20

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon 2ROM.no. 2ROM.no adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på 2ROM.no. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om 2ROM.no med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler