facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for 360 Kiropraktor Sandvika

360 Kiropraktor Sandvika

Info

The Institute for Human Potential, A 360° Clinic is the Gold standard of Chiropractic and Wellness Care.

Historie

IFHP 360 is the Gold Standard in not only Chiropractic Clinical Excellence but also highly regarded for creating a culture of possibility oriented individuals that are committed to leading lives of abundance.



"Eureka Kiropraktikk Sandvika er et landsdekkende samarbeid mellom tverrfaglige kiropraktorklinikker med høy kompetanse på muskel- og leddplager i et helhetlig perspektiv. Våre terapeuter gir behandling og råd som hjelper deg til å ta de riktige grepene for en friskere hverdag. Vi jobber med alt fra akutte ryggsmerter, svimmelhet og generelle leddsmerter til behandling, optimalisering og skadeforebygging innen idrett. Våre kiropraktorer har også god kompetanse på behandling av gravide og spedbarn. Vårt fokus er å ligge i forkant og forebygge smerter og plager. Vi har i tillegg til ekspertise på muskel- og skjelettsystemet, kompetanse innen stress, kosthold og fysisk aktivitet. Bestill time online eller ring oss direkte. Kroppen din kan!"
Adresse: Rådmann Halmrast Vei 18, 1337 Sandvika, Norway
Telefonnummer: +4740637115
By: Sandvika
Rute: Rådmann Halmrast Vei 18
Postnummer: 1337


åpningstider

Mandag: 07:30 - 17:00
Tirsdag: 11:00 - 17:00
Onsdag: 07:30 - 13:00
Torsdag: 15:00 - 19:00
Fredag: 07:30 - 12:00

Nærliggende lignende selskaper
Kiropraktor Afshin Alizadeh Kiropraktor Afshin Alizadeh 0 meter Jeg fikk veldig god hjelp av fysioterapeut Kine Andreassen. Har hatt smerter i føtten...
Mac Gregor Kiropraktikk-NORGE Mac Gregor Kiropraktikk-NORGE 0 meter Kiropraktikk First, ny kiropraktorklinikk - bare 3 min. gange fra Sandvika Storsenter...
Hopstock Helse avdeling Sandvika Hopstock Helse avdeling Sandvika 0 meter Superfornøyd med behandlingen jeg fikk hos naprapat Eirik Hansen. Har hatt vondt i na...
Clinic1 - Sandvika Kiropraktikk og Muskelterapi Clinic1 - Sandvika Kiropraktikk og Muskelter... 122 meter Jeg oppsøkte Pål Viken i forbindelse med svimmelhet og har fått utmerket hjelp. Pål V...
SandvikaAktiv SandvikaAktiv 201 meter Mørbanka, men veldig god service og er veldig fornøyd!
Bærum Kiropraktorklinikk Bærum Kiropraktorklinikk 2 km Alle som har hatt bilulykke eller direkte traume eller hjernerystelse bør sjekke om h...
Anmeldelser
Axel Hilland er en dyktig Kiropraktor som ser på «hele» kroppen og er grundig i fremgangsmåten sin. Kan anbefales!
Var hos åtte forskjellige behandlere og hadde egentlig gitt opp å finne løsning på en vanskelig skulder. Kiropraktor Axel løste saken på første konsultasjon ! og fikk meg operert etter 10 år på vent. Anbefaler Eureka og Axel til alle jeg kjenner. Har jeg noen plager nå vet jeg alltid hvem jeg skal gå til.
Kan varmt anbefale Vilde Tjønn som fysio. Hun er ekstremt interessert i å undersøke og finne årsak til problemet, og utrolig dyktig til å behandle og følge opp til det er løst. Lett å spørre og diskutere med, i det hele tatt enkel å forholde seg til. Også Axel Hilland er svært behjelpelig og dyktig. Har god erfaring med klinikken generelt, alltid hyggelig å bli møtt i resepsjonen, og opplever det alltid som ryddig og ordentlig.
En fallskade på ski har gitt meg langvarig stivhet i nakke og smerter ut i en skulder. Etter flere behandlinger hos Pål er jeg mye bedre, og jeg tror nå jeg kan få tilbake full bevegelighet. Pål "knekker", men bruker tid og jobber også med muskulatur i hele rygg-nakke området, det har reddet meg!
Her blir man alltid tatt godt i mot og fulgt opp nøye. Jeg er superfornøyd med det høye faglige nivået, og kjenner at behandlingene her gjør meg bedre rustet til å prestere i min idrett.
Jeg tok kontakt med Eureka Sandvika pga smerter som oppstod i korsryggen og jeg trengte behandling snarest. Jeg fikk en time på kort varsel og følte stor forbedring med en gang etter timen. Jeg har prøvd flere ulike behandlings steder for store smerter i rygg og nakke, men det har aldri vært like effektivt som behandlingen her. Anbefales på det sterkeste!
Axel er god til å undersøke og beskrive problemområdet. Han møtte meg på en vennlig og behagelig måte med forståelse for mine plager. Jeg ble tatt på alvor og behandlingene jeg har fått har hjulpet hver gang. Han har mye kunnskap og jobber på en profesjonell måte samtidig som han setter klienten i fokus og behandler på en behagelig måte.
Profesjonelt sted med mange flinke behandlere. Jeg kan virkelig anbefale kiropraktoren Axel Hilland på det varmeste. Axel er flink til å se hele mennesket, og han er grundig og seriøs. Han setter av god tid til hver pasient, og benytter seg av ulike metoder i behandlingen av muskler og ledd. Anbefales.
Fysioterapeut Vilde Tjønn anbefales på det varmeste. Hun er oppmerksom, engasjert, hyggelig, omsorgsfull og utrolig dyktig. Vi er flere i familien som har fått oppfølging hos henne for ulike plager særlig idrettsskader, og kunnskap, engasjement og oppfølging har vært helt eksepsjonelt.
Fikk smerter i korsryggen for 1 måned siden, og bestilte time her etter anbefalinger. Fikk vite kjapt hva diagnosen var og med god behandling og oppfølging av Axel Hilland har smertene gått bort, og jeg kan nå begynne med idretten min igjen.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler