facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for 3iuka

3iuka

Info

Godfisk gir deg inspirasjon til gode sjømatmåltider!

Historie

Godfisk på Facebook er et samlingssted i regi av Norges sjømatråd, og her kan alle som er glade i fisk og sjømat samles for å dele inspirasjon, matopplevelser og tips. Vi ønsker å dele raust av oss selv, og håper også du vil hjelpe andre Godfisk-venner med dine erfaringer, meninger, innsikt og entusiasme for god sjømat!


Retningslinjer:
Vi er opptatt av å skape et fellesskap som inspirerer deg og oppmuntrer deg til å inspirere andre. Innholdet på siden vår skal gjenspeile verdiene våre og fremme matglede. Når du poster egne innlegg eller kommenterer andres, ber vi deg også ta hensyn til at siden vår skal vise respekt for andre mennesker, deres meninger og rettigheter (materielle og immaterielle). Vi ber alle våre venner om å være med for å hjelpe oss til å oppnå målet om å gjøre Facebooksiden til en levende og morsom møteplass for alle oss som hver dag stiller det samme spørsmålet: hva skal vi ha til middag?
For å nå dette målet ønsker vi å ha noen felles spilleregler på Facebook-siden vår. Vi ber deg om ikke å publisere innhold som:
• er truende, fornærmende eller uanstendig
• er villedende
• krenker immaterielle rettigheter til andre mennesker
• er ulovlig
• kan oppfattes som, eller som fremmer spam
• er støtende eller hatsk
Vi forbeholder oss retten til å fjerne innhold som bryter med våre retningslinjer for fellesskapet på Facebook-siden vår. Ved gjentatte brudd på reglene forbeholder vi oss retten til å utestenge brukere.
Hvis du ombestemmer deg og ikke lenger ønsker å like vår side på grunn av disse retningslinjene, kan du trykke «liker ikke» på vår side.

Hvis du har spørsmål eller kommentarer gjør vi vårt beste for å svare innen kortest mulig tid. Vi ber om forståelse for at det kan gå noe lengre tid å få svar etter normal arbeidstid.

Vår oppgave

Vårt ønske er å spre matglede, inspirasjon og informasjon om den norske sjømaten.

Adresse: Stortorget 1, 9007 Tromsø, Norway
Telefonnummer: 77 60 33 33
on.doofaes@akui3
By: Tromsø
Rute: Stortorget 1
Postnummer: 9007



relaterte søk: fisk oppskrift barn, sjømat oppskrifter, verdens beste fiskemiddag, fisk til fest, sunne og gode fiskeretter, torsk barn, enkel god fiskerett, tradisjonelle fiskeretter
Nærliggende lignende selskaper
Hermes AS Hermes AS 34 meter Hermes AS er et fiskebåtrederi med ett fartøy - frysetråleren M/Tr "Hermes".
Pastafabrikken Pastafabrikken 204 meter Utrolig trist hvordan ledelsen har ødelagt Pastafabrikken som reataurant. Det som møt...
NORFRA NORFRA 2 km Producer and exporter of High quality seafoods.
REAL Turmat REAL Turmat 3 km Veldig grei å levere gods på, trivelige folk.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler