facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for 4Beinte.no

4Beinte.no

Info

Vårt mål er å tilby kvalitets produkter for firbeinte og tobeinte til hele Norge, samt gi gode tilbud og informasjon på nett.

Historie

Mjøndalen Zoo har vært i bransjen med fôr og utstyr til kjæledyr i over 15 år. Siden år 2000 har vi gjort det ytterste for å skape en god kjæledyr forsyning fra butikken, og nå blir vi i tillegg nettbutikk som heter 4Beinte.no. Vårt mål er å tilby produkter til hele Norge sammen med butikken i Mjøndalen, (se kart) . Nå kan du sitte hjemme å bestille det du trenger å få det levert til nærmeste postutlevering eller på døren.

Målet om å levere kvalitet og ha nyttige kjæledyrprodukter har drevet oss til å lage dette nettstedet som er enkelt å navigere på og samtidig være informativt. Vi tar gjerne imot tilbakemeldinger og spørsmål, fra våre kunder, og oppfordrer deg til å sjekke nettbutikken ofte for vi har stadig nyheter og tilbud på artikler til både 4beinte og 2beinte, er det noe du savner så send en melding !



"Salg av fôr, utstyr og tilbehør til hunder, katter, fugl, gnager og reptiler. Vi har også en avdeling for oss 2beinte med essenser, ølbryggesett, vinråstoffer og utstyret som går med dette."
Adresse: Arbeidergata 35, 3050 Mjøndalen
Telefonnummer: 94845449
By: Mjøndalen
Rute: Arbeidergata 35
Postnummer: 3050


åpningstider

Mandag: 10:00 - 17:00
Tirsdag: 10:00 - 17:00
Onsdag: 10:00 - 17:00
Torsdag: 10:00 - 17:00
Fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 11:00 - 15:00


relaterte søk: 4beinte.no erfaring
Anmeldelser
Gode produkter og fantastisk service ! Anbefales på det absolutt sterkeste
Flott butikk med det meste til kjæledyr. Flink og hjelpsom betjening.
Alltid god service! Og med gode priser og godt utvalg
Veldig koselig butikk med hyggelige priser og ikke minst hyggelige ansatte. Min hund sin favorittbutikk.
Her får du som kunde etter min mening, den beste servicen. De er genuint interessert i å ivareta kundens interesser og er utrolig hjelpsomme. Etter min oppfattelse er dette den desidert beste dyrebutikken i Søndre Buskerud. Anbefales!
Godt utvalg av mye bra produkter. De ansatte vet hva de snakker om. Veldig flott liten dyrebutikk som absolutt burde besøkes
Litt av alt, har også noe utstyr til ølbrygging. Men kan skaffe det aller meste av bryggeutstyr på bestilling. Koselig å ha en slik butikk lokalt.
Super herlig butikk. Liten og intim. Eier! fantastisk figur med god innsikt i hva han driver med. Priser man kan leve med.
Flott butikk med fodt vareutvalg og hyggelig service
God hjelp, godt utvalg og hyggelig betjening
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til 4Beinte.no med offentlig transport


Rådhusgata 140 meter
139
53
56
Mjøndalen stasjon 160 meter
53
54
R12
Mjøndalen stasjon 160 meter
R12
R13
Rådhusgata 160 meter
Mjøndalen stasjon 180 meter
101
115
52
56

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler