facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for 4Sound Norge

Info

Musikkbutikk for instrumenter, studioutstyr, P.A. verksted, utleie. En del av 4sound, Skandinavias største musikkbutikk kjede.

Historie

Musikkbutikk i hyggelige omgivelser rett ved Kirkeparken i Moss sentrum. Egen kundeparkering, og 600m2 meter fordelt på 2 etg. med musikkutstyr i alle kategorier. Egen piano avdeling med akustiske så vel som digitale pianoer og flygler.



"4SOUND STORDAHL MUSIKK ER EN 600M2 MUSIKKBUTIKK FORDELT PÅ 2 ETG. I MOSS SENTRUM, 5MIN GANGE FRA TOGSTASJON. KJØRER DU BIL, HAR VI GRATIS KUNDEPARKERING. ER DU NYBEGYNNER ELLER PROFESJONELL, HOS OSS ER ALLE LIKE VIKTIGE.VI HAR ALT DU ØNSKER DEG AV MUSIKKUTSTYR TIL SCENE, STUDIO ELLER STUE. SJANSEN ER OGSÅ STOR FOR AT DU FINNER RARITETER DU IKKE SER I VANLIGE MUSIKKBUTIKKER, OG ER DU SKIKKELIG HELDIG, KAN DET HENDE AT DU GJØR ET OG ANNET BRUKT-KUPP OGSÅ.VI HAR KUNDER FRA NORD TIL SØR, SÅ ØNSKER DU UTSTYR TILSENDT TA KONTAKT. VI HAR OGSÅ VERKSTED, UTLEIE AV P.A UTSTYR ELLER BACKLINE, OG ØNSKER DUTILBUD PÅ INSTALLASJON AV LYDUTSTYR OG AV, ER DET BARE Å TA KONTAKT.T: 69 25 54 42 M: [email protected]"
Adresse: Rådhusgata 1, 1531 Moss, Norway
Telefonnummer: 69255442
on.dnuos4@ssom
By: Moss
Rute: Rådhusgata 1
Postnummer: 1531


åpningstider

Mandag: 10:00 - 18:00
Tirsdag: 10:00 - 18:00
Onsdag: 10:00 - 18:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:00


relaterte søk: 4sound kvadrat, 4sound stavanger, 4sound gjøvik, 4sound moss, 4sound molde, 4sound bergen, 4sound trondheim, 4sound kongens gate
Nærliggende lignende selskaper
Jederlabben Jederlabben 7 meter Home of PM Guitartubes and Golden Dragon Tubes in Scandinavia.
Eos Guitars Eos Guitars 709 meter
Anmeldelser
Herlig musikk utstyrsbutikk med massevis av instrumenter tilbehør som gir super inspirasjon, og ikke minst topp service. Dyktige og kreative ansatte med mange løsninger og gode ideer. En god butikk å besøke.
Ga god service. Feil på et produkt ble byttet med nytt. Anbefales.
Bra utvalg å hyggelig å kunnskapsrik betjening
H De har nærmere 10 forskjellige el-piano på demo som man kan prøve-spille før man kjøper. Veiledning fra selger var relativ enkel, men opplevelsen av tangentene, pianoets klang og helhetens- følelsen, behøver neppe noen fortelle en kjøper. Finn den gode følelsen, og spillegleden på piano krakken, og så får prisen avgjøre om det blir et kjøp. Synes Casio var et godt valg.
Det kan være bra, har et par fine opplevelser som kunde her, men servicen har vært såpass uengasjert og treg de siste gangene at jeg bare har sluttet å gå til dem. Tar gjerne en uke å få svar på noe, og utålmodig som jeg er har jeg allerede gått til andre leverandører evt. lært meg å fikse det selv innen den tid.
Fantastisk butikk med utrolig hjelpsomme og vennlige ansatte, som selvfølgelig også har god peiling på hva dem driver med. Har vært innom å handlet en god del ganger, alltid fått tak i det jeg skulle ha og mer. Alt i alt en meget hyggelig opplevelse hver gang jeg er innom :
Alltid veldig hyggelig å besøke Stordahl ! Her får man service man ikke finner maken til noe sted. En ekspertise som er enerådende og alltid blide, hjelpsomme og imøtekommende folk som legger til rette for en god opplevelse. Kaffen står framme og man kan til og med slumpe til å få tilbud om is dersom man er innom på sommeren. En musikksjappe i særklasse
Trivelig butikk for alt med musikk og lyd. Har benyttet butikken ved flere anledninger og fått meget god service her. Er det noe man lurer på så har de svar på det meste innen sin bransje virker det som.
Utrolig fin butikk og masse erfaring hos de som driver det. Hjelper deg uansett hva det skule være.
Et absolut "must" å besøke for alle som liker musikk. Bredt utvalg av det meste av musikkinstrumenter og en fantastisk service. Sett gjerne av noen timer når du besøker for å få med deg alt denne butikken har å by på.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler