facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for 62 Nord Cruises

62 Nord Cruises
Adresse: Skansekaia , Ålesund 6002, NO
By: Ålesund
Rute: Skansekaia
Postnummer: 6002



relaterte søk: 62 grader Nord, Hvor er 62 grader nord, 62 grader Nord Ålesund, 62 grader Nord Helikopter, 62 nord Hotel, 62 grader nord kart, 62 grader NORD ansatte, Hvor er 61 grader nord i Norge
Nærliggende lignende selskaper
Barnas Lekeland Barnas Lekeland 12 km Koselig, good for family bonding. Clean and safe
Anmeldelser
Av turene som arrangeres valgte vi RIB-turen til lokale øyer. Været var fanatisk og sjøen rolig, likevel ble det en fartsfylt og artig tur ut til de forskjellige småøyene hvor vi fikk sett alt fra sjøfugl til sel og fyrtårn, røverhistorier fikk vi òg! Guiden var hjelpsom, lokal og hyggelig. Totalt sett en svært fin utflukt, absolutt verdt prisen i mitt tilfelle iallefall.
Kult opplegg og bra Rib'er. Vi var "uheldig" med været og fikk ikke dratt til Runde eller sel kolonien. Ble derfor morsom tur i høye bølger men bare 1:40 tur og litt sightseeing. Burde heller redusert til times tur og 600 kr.
Vi hadde en UTROLIG tid! Rett på gang var det veldig intenst, og når båten er stoppet, lukter motoren ganske. Et plaster på reisesyke vil definitivt hjelpe. Du går MYE fort, men guiden var veldig flink til å bremse etter behov. Vi så hundrevis av lundefugler samt noen få seler! Tilsynelatende er det flere dyr om høsten eller når sjøen er litt roligere, men vi var begeistret over det vi fikk se. Turen er også spennende! Det er litt som å ri på hest – forbered deg på å bruke beina. Værutstyret er også perfekt; mellom drakten og brillene var vi helt tørre. Hansker ville vært en god idé!
Fint safariseil på ribba. Dagen etter tok vi en kajakk- og sykkeltur, levert av guide Allen, en god guide med mye kunnskap om severdighetene og historien.
Super vennlig personale! Jeg stakk innom uanmeldt midt på ettermiddagen etter å ha møtt dem tilfeldig mens jeg var på tur tidligere på dagen. Allan tok meg med på en innspurt el-sykkeltur opp til Fjellstua til tross for at jeg hadde kortere tid enn vanlig tur. Vi gjorde noen flotte grusstier, og etter hvert svingte vi oss til utsiktspunktet over byen. Takk for den fantastiske tiden, jeg ser frem til å komme tilbake for en kajakktur!
Vi hadde en god ribbetur på dyrelivssafari. Vi syntes imidlertid at denne turen var veldig overlovet, siden det fra starten ikke er nevnt noe om å kunne se hvaler eller delfiner som annonsert på nettstedet, men bare fugler og sel, som begge er flotte, men det var underveldende. Vær oppmerksom på at for seløya er du ikke i stand til å komme nær øya for ikke å forstyrre dem, noe vi helt forsto, men det betyr at du ikke ser selene godt i det hele tatt. Vi gikk på en hakkete dag, og dette er ikke for sarte sjeler. Ta massevis av varme klær hvis du bestemmer deg for å dra, hansker også! Overpriset for dyrelivet som vi så, men tilbyr noe å gjøre i Ålesund. Bare vær forberedt på at du ikke vil se mye, og det kan være grov sjø.
Det var kult, vi dro dessverre ikke til Runde på grunn av været og så derfor ingen dyr. Turen var fortsatt flott og ville bestille igjen, bare i bedre vær.
Vi tok RIB-safari til Runde. Været var ikke bra, men guiden kunne håndtere båten godt. Guiden kunne ikke fortelle så mye om fuglene og var ikke oppmerksom på å se forskjellige arter.
Meget vennlig personale ca 110€ per person med RIP-båten i 2 timer
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler