facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for 929 Produksjon

929 Produksjon

Info

Daglig leder Kjell Ove Torkildsen
tlf 0047 2202 5016/ 9266 5318

Historie

929 Produksjon AS ble etablert i 2001:
- Vi representerer Gisle Børge Styve, Heine Totland og Narum eksklusivt. Vi arbeidet med Hellbillies i perioden 1996 -2012 og vi har i noen år også representert Silje Nergaard, Vazelina Bilopphøggers, Ni Liv, Odd Nordstoga m.fl
- I tillegg til dette arbeider vi med svært mange norske og internasjonale artister, samt tjenester til konserter, arrangementer, festivaler og i andre sammenhenger.
- Vi kan, gjennom vår brede erfaring, være en nyttig diskusjonspartner i planleggingsfasen av et arrangement og sammen med dere finne frem til det optimale program – vi skaffer de artister som passer deres arrangement.
- Vi har et bredt internasjonalt nettverk og kan formidle en rekke kjente artister og band fra utlandet.
Vi har som hovedmål å være en seriøs og ærlig samarbeidspartner du som kunde kan stole på – både i forhold til de råd vi gir og de avtaler vi inngår. Våre kunder skal ikke føle at de blir overlatt til seg selv i det øyeblikket en avtale er signert.
Vårt mål er ikke å være størst, men vi vil gjerne være blant de beste. Derfor vil kvalitet alltid bli prioritert foran kvantitet, i forhold til både artister og til arrangører.

Adresse:
Telefonnummer: +47 22 02 50 16
By: Oslo


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon 929 Produksjon.

Oslo arrangementsplanlegger

åpningstider, plassering. 929 Produksjon adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på 929 Produksjon. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om 929 Produksjon med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler