facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for 123ink.se

123ink.se

About

Låga priser och suverän kvalitet!

Story

123ink AB grundades 2014 av en grupp entreprenörer med lång erfarenhet av nätförsäljning, skrivarprodukter och tillbehör. Samtidigt som vi är ett självständigt svenskt företag, hemmahörande i Stockholm, är vi också en del av den alleuropeiska "123ink"-familjen, vars primära fokus ligger i skrivarförbruknings-branschen och som tillsammans har över 1,5 miljoner kunder i de länder vi arbetar i.

Erfarenheterna från dessa europeiska länder har lärt oss att även svenska konsumenter borde få tillgång till ett bredare sortiment till ett betydligt lägre pris än vad andra leverantörer på den svenska marknaden erbjuder. I kraft av stora beställningsvolymer från ledande pålitliga leverantörer i Sverige och utomlands har vi lyckats pressa priserna för såväl privatpersoner som företag.

Vi är extra glada över att även kunna erbjuda vårt eget varumärke för de mest populära skrivarprodukterna på marknaden. Våra samarbetspartners som tillverkar produkterna uppfyller kvalitetsstandarden ISO-9001 och ISO-14001. Alla kompatibla produkter säljs med full garanti.

När det kommer till säkerhet för näthandel har 123ink AB en ledande ställning. Vi använder samma kryptering enligt SHA-256 som alla betydande näthandelsleverantörer. Läs mer här.

Du kan också läsa mer om Adyen, som är vår ansvarsfulla partner för kreditkort och direktbetalningar, här.

Vi använder PostNord (Posten) som distributör för att garantera att beställda varor kommer fram till kunderna i tid och i oskadat skick. Normalt levereras varorna första arbetsdagen efter den dag beställningen gjordes, med undantag för enstaka postnummer. Läs mer här.

Flera av våra konkurrenter har inte ett eget lager vilket innebär att man är beroende av andra leverantörers lagerhållning och distribution. Vi har valt att investera i ett stort lager i egen regi vilket innebär att vi själva har full kontroll på beställningar och leveranser till våra kunder.

Ni är välkomna att kontakta oss via e-post eller telefon. Hör gärna av er!

123ink AB
Lagervägen 5D
136 50 Jordbro
Tel: 08-550 04 123
E-post: [email protected]

Obs! 123ink är en webbutik och har ingen besöksadress. Ifall du har några frågor så är du välkommen att kontakta oss!

Address: Lagervägen 5D, 136 50 Jordbro
Phone: 08-550 04 123
City: Jordbro
Zip Code: 136 50


Reviews
Enkelt att beställa och betala. Super-snabb leverans direkt hem i brevlådan. Mycket bra och prisvärda bläckpatroner. Har beställt flera gånger och alltid lika nöjd. Perfekt!
Otroligt dålig kundservice när fel patron registrerades vid beställning och detta meddelades 123ink omgående.
Allting gick smidigt och snabbt, snabbaste frakten jag har varit med om. Fick Med en påse för retur av gamla patroner.Rekommenderas starkt
Sämsta service och kundbehandling, handla aldrig från detta företag. Har aldrig sett så arroganta och otrevliga personal. Hellre betala dyrare priser än att handla här.
Supersnabb leverans och bra med påse för att returnera tomma patroner.
Beställde HP-toner, fick den nästa arbetsdag, snabbt jobbat!
Lämna inte ut din mailadress de spammar dig
Comment on this business

to add 123ink.se map to your website;