facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for 137:ans Bar & Kök

"Puben för dig som älskar öl! Med över 500 sorters öl på lager och lokalproducerad öl som vi själva brygger så har vi garanterat något för dig!"
Address: Oxbacksgatan 6 , Södertälje 151 73, AB, SE
Phone: +46 70 480 17 61
City: Södertälje
Zip Code: 151 73


Opening Hours

Tuesday: 16:00-00:00
Wednesday: 16:00-00:00
Thursday: 16:00-00:00
Friday: 16:00-01:00
Saturday: 16:00-01:00


related searches: 137 ans bar & kök södertälje restaurant menu, 137 ans bar & kök södertälje menu, 137 ans bar & kök södertälje reviews
Similar places near
Old Gravediggers Inn Old Gravediggers Inn 536 meter Schnitzel av toppklass och personalen är bara bäst! Mat: 5/5
Reviews
Extremt trevlig personal, egen gjord mjöd, öl, sprit och whisky. Och good mat på det
God mat. Gemytligt. Många många ölsorter både egna och många från alla hörn i världen. Trevlig personal. Trevliga diskussioner med ägaren om öl. Prisvärt.Mat: 5/5
Verkligen ett kul ställe att ha besökt, väldigt trevlig ägare med passion för ölbryggning. Vi provade tre öl, english pale ale, en smaksatt med rabarber och krusbär och en stout smaksatt med lakrits. EPA smakade prickig korv så den var ingen höjdare, fruktvarianten var god och lakritsen riktigt bra. Pommesen var riktigt bra men plockbrickan inte riktigt vår smak, men kul att prova.
Lugnt ställe med 137 olika sorters öl. Roligt att testa deras egna öl, vi tog en chili-IPA och chili-vete-IPA. Kunnig personal som gärna står och snackar öl och systembolagets monopol Vi hade ett par trevliga timmar där en fredagskväll.
Bra lokalt ställe med massa egenproducerad öl! Testa Piri-piri ipan för skoj öl, men veteölen med frukt var bäst!
Killen som jobbade i baren Jag gissar att det var ägaren var riktigt familjär och en skön prick. Priserna under after work var riktigt bra. Är jag i krokarna igen så lär det vara hit jag går.
Skitmysigt och galet utbud av öl! Hit kommer vi garanterat tillbaka Mat: 5/5
Mysig, och lugn ställe att dricka en ett eller två glas vin .Mat: 5/5
Nice living room with friendly bartender
Okej, såhär ligger de till: Va i södertälje några dagar för jobb. Första kvällen käkade vi på MM Burger i södertälje svingott. Bestämde oss sista kvällen för att testa nått annat och går förbi 137:an. - De ser ut att va gott därinne, ser ut att va en schysst atmosfär. På menyn utanför står de "angusburgare 99 kr". Gutt pris tänker vi! Vi kör! Går in, trevlig tjock gubbe som tar emot oss. Ber om en burgare99kr och en öl 77kr. Sätter oss och tar några klunkar av ölen medan vi väntar. Börjar att inspektera flaskan. Ser att ölen gick ut för 6mån sen. Inga problem tänker vi, vi ber om en ny öl bara. Så vi går fram och viskar lite till gubben att ölen är gammal och vi vill gärna ha en ny. Inga problem. Får en ny öl och fram kommer maten. Jag hade innan frågat om de fanns nån dipp till vilket gubben hade svarat ja på... De fanns ingen dipp. Så vi fick äta ett par torra pommes innan jag gick fram och frågade efter dipp. Han sa att de fanns på burgaren men för mig är de inte DIPP, de är dressing. Iallafall, nu till de värsta. Tar mitt första bett av burgaren... och de smakar fan i mig dött, de absolut vidrigaste jag har haft i munnen. - Jag kan fan inte äta de här säger jag till polaren. Skippar burgaren och äter ett par pommes till. Vi bestämmer oss för att betala och dra. Kommer fram till baren, och gubben slår in priset.. 256 spänn?!. - 256 för vadå säger jag? Burgaren kostade 99 och bärsen 77?? Jag tog ett bett av burgaren sen klarade jag inte av mer, jag vill ut och spy. Gubben började skämmas och sa att jag inte behövde betala. De va de ända bra med hela upplevelsen. Min polare åt upp sin burgare åtminstone för att han va utsvulten, nu har han ont i magen... De kan nog va okej att sätta sig där och dricka några öl, men ät ingen mat.
Comment on this business

to add 137:ans Bar & Kök map to your website;