facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for 1909 Sigtuna Stadshotell

1909 Sigtuna Stadshotell

About

VÄLKOMMEN TILL SVERIGES MINSTA FEMSTJÄRNIGA HOTELL

Story

ETT VÄRLDSUNIKT LITET HOTELL
Som en nyslipad juvel vid Mälarens strand mitt i Sveriges äldsta stad, endast
40 minuter från Stockholm, ligger 1909 Sigtuna Stads Hotell lika vackert som när hotellet uppfördes 1909. Ett exklusivt designhotell inrett i 30–50-talsstil och skandinavisk formgivning. Sveriges minsta femstjärniga hotell erbjuder skandinaviskt designade rum med Mälarvy, två relaxer varav en privat minirelax, spa-behandlingar, pianolounge med loungmeny, bar, afternoon tea en välrenommerad restaurang och prisbelönt kök och mycket mer....

Address: Stora Nygatan 3, 19330 Sigtuna
Phone: 08-59250100
City: Sigtuna
Zip Code: 19330


Similar places near
Farbror Blå Bar & Matsal Farbror Blå Bar & Matsal 281 meter Allting jättegott. Miljön fin och personalen trevlig. Rekommenderas varmt.
Stora Brännbo Konferens och Hotell Stora Brännbo Konferens och Hotell 698 meter Varmt tack för ert fina bemötande och all hjälp i samband med SGF- kursen. Att jag ku...
Rosersbergs slott Rosersbergs slott 8 km Vandrade i parken. Mycket vacker! Dock fick vi erfara att hundgården var stängd sedan...
YP Master AB YP Master AB 9 km YP Master AB rents out apartments and housing to companies for their employees needs.
Kitchen & Table Arlanda Kitchen & Table Arlanda 12 km Vare sig du flyger bort eller hem eller kors och tvärs i största allmänhet: Välkommen...
Reviews
Helt fantastiskt! Jättegod mat och väldigt fin service och trevlig och fin personaĺ och det betyder väldigt mycket för oss!
Knaperstekt råraka stod det på menyn. Bränd råraka hade varit en bättre beskrivning. 295 kr för detta inte skäligt. Som vanligt svalde man förtreten och klagade inte vilke vi borde ha gjort.
Ni är ett riktigt mysigt smultronställe. Räkmacka för 99:- är ett av mina bästa middagstips tycker jag. Även om det är en liten vrå inne så är det närmaste Irländska pub feeling för mig som Vallentuna bo.
Middagen höll mycket hög kvalitet, och den lugna miljön med utsikt över Sigtunafjärden är svårslagen.
Mycket trevligt hotell. Plus i kanten för elbilsladdning vilket var anledningen varför jag hittade hit. Kommer gärna tillbaka.
Ett fantastiskt hotell med starka anor. Balansen mellan sekelskifts interiör och modernt är otroligt väl balanserad. Maten är kort och gott i världsklass!!
Full poäng som vanligt, grabben älskar våfflorna
Jag och sambon åt afternoon tea här och det var jättegott. Det enda jag har att invända på är att vår servitris inte var särskilt personlig, hon var artig men inget mer.
Trevligt hotell nära vattnet. Mycket bra service, mat och boende.
Comment on this business

to add 1909 Sigtuna Stadshotell map to your website;