facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for 2020 Mölle

About

Till sommaren slår vi upp portarna till vår nya,
fina Baguetteria, här i vårt älskade Mölle.
Hos oss kommer du kunna köpa med
dig våra hemmagjorda mumsiga baguetter,
godaste mjukglassen och gott att dricka till!

Hoppas vi ses!
Emma & Henrik

Address:
City: Mölle



related searches: Mölle Krukmakeri, Hotel Kullaberg
Reviews
Perfekt beläget ligger denna baguetteria som serverar både baguetter och glass. Vi slog till på glassen och sorbeten och blev inte besvikna. Magiskt god! Speciellt sorbeten var en riktig höjdare. Lägg till en väldigt trevlig, personlig och glad personal. Hit kommer vi fler gånger!
Mycket mysigt och trevligt. Flera olika typer av mat och mysiga vandringsleder.
Åt bara glass men det var en väldigt krämig och god mjukglass!
Fantastiskt bra mackor med rejält tilltaget innehåll.
Jaha det här va ju verkligen inget speciellt... En ganska tråkig baguette med lite fyllning. Det var för lite fyllning och torrt. Jag kan göra en godare baguette själv hemma. Dyrt var det också för den var dessutom ganska liten. Kan inte rekommendera er att köpa barnalternarivet "sommarskuggan". Den innehöll endast baguette, smör och några köttbullar. Mitt barn gillar mat. Tråkigt att de utgår från att barn inte gillar mat och därmed inte får någon mer fyllning i sin baguette. Hit går vi tyvärr inte igen. Det finns andra mycket trevligare alternativ i Mölle.
Besökt både Mölle och Valhall Park. Trevligt koncept. Glassen är god men stort underbetyg till baguetterna. Ok innehåll men brödet saknar helt inspiration. Här finns utvecklingspotential. Ta in en duktig bagare och ta fram ett tunnare och krispiga bröd. Istället för "pan pizza" format så bör fokus vara på mer "gourme" bröd. Och priset är lite i överkant, 120 kr för en tämligen liten baguette... Men iaf ett trevligt och färgglatt koncept med åtminstone god och prisvärd glass!
God smak på de fyra olika vi smakade, dock ett stort minus för den som hette Detroit och bestod till 75% av coleslaw och nästan inget pulled pork, sen var de för lite fyllning totalt så den var tyvärr torr också. Tråkigt att betala så mycket för en torr macka. Tant Magnus, hot mama och Göran störan var bra.
Riktigt gott, rent av onödigt gott.
Härlig baguett som både jag och min fru uppskattade och ett trevligt bemötande av Henrik Zetterberg och av hans personal. Det gjorde min dag och framför allt min sons dag! Tack så mycket! Med vänlig hälsning,Stefan
Väldigt goda, välfyllda och fräscha baguetter. God, krämig och somrig glass. Fick även fräcka godis/kak klubbor då de firade 1 år. Nytänk i byggnaden. Återkommer gärna.
Comment on this business

to add 2020 Mölle map to your website;