facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for 27ans Nattlogi

27ans Nattlogi

About

Charmigt boende i Vadstenas innerstad - hotellstandard till rimliga priser

Story

Centralt beläget i Vadstena på Storgatan 27 finner du 27ans Nattlogi – ett av Vadstenas mysigaste Bed & Breakfast. Just Storgatan är Vadstenas huvud- och affärsgata med gångavstånd till sevärdheter och restauranger. Dessutom har du närheten till fantastiska Vättern och andra natursköna områden.

27ans Nattlogi finner du på första, andra och tredje våningen i ett fint gammalt trähus, byggt 1905, med utsikt mot den berömda Klosterkyrkan i Vadstena och över Vadstenas vackra takåsar.

27ans Nattlogi har sex pittoreska rum i denna genuina miljö med gratis parkering, två platser på gården och en stor offentlig parkeringsplats där Turistbyrån ligger, granne med vårt Bed & Breakfast. Här kan du verkligen koppla av och njuta av undersköna Vadstena!

Varför inte prova att övernatta trivsamt till rimliga priser på ett litet och mysigt B & B? Vi hoppas att 27ans Nattlogi kan bidra till en minnesvärd upplevelse av er vistelse här.

Känn er varmt välkomna till Vadstena och 27ans Nattlogi!

Kicki och Leif Roxvret,
ägare och föreståndare

Address: Storgatan 27, 59230 Vadstena
Phone: 0143-134 47
City: Vadstena
Zip Code: 59230



related searches: Kung starby, Vadstena Klosterhotel
Similar places near
Vadstena Klosterhotel & SPA Vadstena Klosterhotel & SPA 281 meter Vadstena Klosterhotel erbjuder spa, weekendpaket & konferenser samt bröllop- och fest...
Starby Hotell Starby Hotell 1 km Vi åt en fantastisk trerättersmeny med väldigt goda viner som passade utmärkt till! K...
Reviews
Jättebra boende om man vill bo centralt och hyfsat billigt. trevliga ägare! tänk bara på att det inte finns hiss, så väljer man någon utav rummen på de högre våningsplanen så måste man ha det är klart för sig. lite minus för sängen där en ribba gick sönder, Åtminstonde jag hade velat ha en kaffemaskin istället för en kaffebryggare och hade varit villig och betala för det. men annars ett toppen boende!
Boende i bra läge med god B&B-standard. Fin och välordnad frukost. Ändå svårt att motivera hotellpris när varken sängar mjuka eller badrum trångt och slitet motsvarar mer än två hotellstjärnor.
Trevlig b&b, låt er inte luras av en viss sliten patina på utsidan! Fräscha nyrustade rum, mysiga i lite gammal stil. Trevlig personal och bra frukost. Återkommer gärna!
Litet mysigt boende näst intill centrum Lite lyhört men rena och städade rum Bra frukost som var färdig packade enligt rumnr -mysig liten trädgård på baksidanRum: 4/5
Dyrt, et ok rom, men frokost som på ett hostel. Nästen ingen plats för gäster och smutsiga fönster ut mot gatan. Det blir klosterhotellet näste gång.Rum: 3/5
Trevlig litet hotell mitt i Vadstena i skuggan av klosterkyrkan. Fina rum och trevliga ägare. Lite renoveringsstök men det visar bara att de tar hand om fastigheten. Vi kommer med största sannolikhet tillbaka. Frukost konceptet är helt perfekt, dels ur ett matsvinn perspektiv men även i dessa tider när pandemin pågår.
Riktigt trevligt ställe, i ett fantastiskt område! Lite gammaldags inredning vilket bara gör det ännu mysigare ån det redan är. Had dock kunnat vara lite mer städat och inte lika "stökigt". Perfekt för dig som sover på hotellet och är ute i staden på dagen. Rekommenderas!
Mycket hjälpsam personal, som alltid är mycket tillmötesgående 27 ans nattlogi ligger nästan i centrum intill apotek, affärer och restsuranger. Vi har övernattat där i flera år. Jättebra frukostar. Rent i allmänna utrymmen och på rummen. Har parkeringsplatser på gården. Rekommenderas varmt
Rummen kostade lika mycket oavsett storlek. Vi betalade överpris för ett litet,lite rum, inte ens en garderob fanns att hänga upp kläderna i.
Mysigt boende mitt i idylliska Vadstena. Fräscha och nyrenoverade rum i tidsenlig stil. Nära till butiker, restauranger och naturupplevelser. Utsikt över de omgivande vackra trähusen och kyrkorna. Utmärkt service och trevligt värdpar.Rum: 5/5
Comment on this business

to add 27ans Nattlogi map to your website;