facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for 2Home Stockholm South

2Home Stockholm South

About

Lägenheter|Studios|Hotel Garni

Story

2Home Stockholm South ligger strax söder om Stockholms City, nära Stockholmsmässan, Globen och Tele2 arena. Vi erbjuder bekvämt och prisvärt boende med personlig service och omtanke. Våra 137 rum, studios och lägenheter är rymliga och trivsamt inredda.

Address: Åbyvägen 20 A, SE-12044 Årsta, Stockholms Län, Sweden
Phone: 0046 8 602 55 00
City: Årsta
Zip Code: SE-12044


Opening Hours

Monday: 07:00 - 20:00
Tuesday: 07:00 - 20:00
Wednesday: 07:00 - 20:00
Thursday: 07:00 - 20:00
Friday: 07:00 - 20:00
Saturday: 08:00 - 16:00
Sunday: 08:00 - 14:00


related searches: 2Home Hotel, Long stay Hotel Stockholm, 2Home Solna, Lägenhetshotell Solna, 2Home Hotel Gävle
Reviews
Prisvärt hotell med enkel frukost, står att den är kontinental men det fattas massa anser jag för att vara det tex bacon, småvarmt, olika yoghurt, mer grönsaker till bröd etc. Rummen är helt ok, känns rena och städade, men det luktar gammal rök i rummet/badrummet och trapphusen trots att det är rökfritt. Glas som stod i rummet såg odiskade ut med massa smuts i botten. Påtok för varmt på rummet det gick inte att reglera värmen heller. Men helt klart prisvärt hotell, även den enkla frukosten med basprodukter funkar för det priset. Hade med hund, hade svårt att ta upp vår stora hund i rulltrapporna. Bra pris för vovven, gratis parkering, så också wifi. Reception stänger innan 21. Tror det vore bra med kaffeautomat eller varuautomat då det är en bit till butik/mack. Kylskåp, mikro o vattenkokare på rummet. Vi kommer defintivt tillbaka nästa gång det är dags för något bra event på Loftet.. Aktiviteter i närheten: Loftet, Technostates lokal musikevent
Bra hotell med städade rum, bra service när vi checkade in med både hund och barn. Vi fick hämta frukostpaket att äta på rummet. Vi sov riktigt bra i sköna sängar.
Vill knappt ge en stjärna men måste tyvärr. Börjar bra med att jag kliver in i "mitt" rum där ett polskt par ligger och sover Receptionen verkar ha noll koll, och rummet vi sedan fick var ofräscht och sunkigt.
Skitigt rum. El uttagen var sönder. Dörr handtaget till toaletten var sönder. Gick inte stänga fönstret i rummet då handtagen inte existera på fönsterna, de stod öppna när jag kom. Utöver det luktade avloppet. Sämsta jag sovit hos och då har jag endå varit på hostel i de flesta länder.Rum: 1/5
Livsfarligt att dels ta sig dit man fick gå över stor osäkert byggd bro och längs med stig på en hög kulle jämter landsvägen och genom stort industriområde, fyllskallar som skulle med upp på rummet som följde med i hissen, för stort byggt går inte kontrollera. Jag checkade ut direkt morgonen efter tordes inte gå ut. Jag vill ha mina pengar tillbaka.
Dubbel upplevelse. Mycket prisvärt och har viss standard å ena sidan. Mycket annorlunda och på gränsen till det som ett hotel kan stå för. Relativt lugnt vad gäller buller. Festande och störningar från de utländska besökare som dricker starkt sprit och röker ute. Det blev dock lugnt vid 22. Hotellet saknar glamour känsla.
Allting är fantastiskt bra med hotellet!! Prisvärt, fina rum, riktigt trevlig personal, gratis parkering, god frukost och perfekt läge! Rekommenderar detta hotellet väldigt mycket!
Läge är inte så central annat bara bra
Absolut sunkigaste stället jag varit med om. Sängarna var som betong fundament. Och första rummet jag fick där stod den en naken man när jag öppnade dörren. Rum nr 2 funkade inte tv:n och allmänt ohygieniskt. Funkar för dom snåla eventuellt.Rum: 1/5
prisvärt, trevliga personaler, riktigt rent och fint rum. tack för det fina bemötande. kommer absolut boka igen.Rum: 5/5
Comment on this business

Directions to 2Home Stockholm South with public transportation


Terrassen 170 meters
134
168
Västberga kyrkogårdsväg 220 meters
145
165
803
Partihandlarvägen 270 meters
134
168
Västberga gårdsväg 270 meters
145
165
803
Branten 300 meters
134
168

to add 2Home Stockholm South map to your website;