facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for 3 Stars

Address: Albygatan 117 , Sundbyberg 172 63, AB, SE
Phone: +46 8 28 48 80
City: Sundbyberg
Zip Code: 172 63



related searches: 3 stars sundbyberg reviews, 3 stars sundbyberg prices
Similar places near
Curry Corner Curry Corner 70 meter Ett indiskt ställe i Lilla Alby, Sundbyberg. Maten är klart godkänd. Har lunchat där ...
Agra Tandoori Agra Tandoori 693 meter Över förväntan! Ruskigt gott och ganska ovanligt upplägg. Menyn är perfekt. Fräscht o...
Tandoori King Tandoori King 826 meter Bra käk å fint, vindaloon va kanske aningen för stark. Jag gillar starkt men den va l...
Lagan Indisk Restaurang Lagan Indisk Restaurang 887 meter Alltså jag har besökt Lagan av å till i snart 15 år och upplevt både upp och ned - pr...
Reviews
Om du vill ha en gryta av valfri smak som blandats med 2 dl olja, då är det här stället rätt för dig. Alla i sällskapet hade liknande upplevelse. Att inte kunna hantera olja i matlagning är ett grundläggande fel. Vi var här på lunch.
Bästa indiska maten i Sundbyberg / Solna kanske hela Stockholm?Mat: 5/5
Beställde en Garlic Chicken Balti stark för leverans och fick hem en sockersöt vanlig chicken curry INTE en balti med en hel del brända bitar på kycklingen. När jag sen ringde restaurangen för att förklara att det blivit fel så missförstod de mig hela tiden, antagligen p.g.a dålig svenska. Mot slutet av samtalet så frågade jag om jag ska komma in med min felaktiga beställning, och de la de bara på! Försöker de aktivt bli av med kunder eller? Om du vill ha en slumpmässig rätt från deras meny som inte ens är god, gå dit för all del. För övriga: Undvik stället som pesten.
Åt mango chicken balti. Grytan var helt ok, med kycklingen var extremt torr. Väldigt oljig gryta.
Vårt vanligaste takeaway-hak i Sundbyberg. Kör nästan uteslutande deras vegetariska rätter som vi tycker är supergoda! Stora portioner och prisvärt.
Är ungefär så som indiska syltor brukar vara: halvsunkig och med slö personal men med sämre mat än vad som brukar serveras. Nog en av de sämsta indier som jag besökt. Corona verkar de inte ha hört talas om. Snörvlande personal och trångt mellan borden. Ett andra besök blir det inte. Ni kan väl i alla fall röja bort disk från borden någon gång ibland?
Provat takeaway två gånger. Vällagat och goda smaker. Generös portion, saftig och välmarinerad kyckling. Naan brödet kommer hem kallt, men en snabbis i ugnen blir det som nygräddat. Prisvärt då grytorna räcker till två portioner. Ingår en liten sallad och dressing.
Vi gjorde en take away beställning för ett större sällskap. Redan innan vi fått maten kommer en annan gäst fram och säger att "det tar lite tid för att de gör allt från grunden men maten är värd att vänta på". De som arbetade där var så genuint trevliga och erbjöd sig att hjälpa mig och min lillasyster att bära bort till bilen. Väl hemma så var alla otroligt nöjda med maten. Allt var fräscht och hade så mycket smaker och många tyckte att det var en av de godare de ätit. Vi rekommenderar starkt den vegetariska Alo gobin, alla rätter med stora och små räkor och Lamm kofta. Tack för att ni gjorde vår dag så bra!:
Beställde en mjölkfri rätt pga allergi. Rätten kommer och det står på den är att den är vegansk. När jag ätit halva rätten är jag att det är bitar av ost i den. Hade beställt med hemkörning. Som "kompensation" kunde dom laga en ny rätt om jag kom dit och hämtade den själv.
Vi beställer hem. Alltid jätte gott, mycket smak och bra kvalitet!
Comment on this business

to add 3 Stars map to your website;