facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for 331 Wernamo

331 Wernamo

About

331 Wernamo startades upp för att påverka kulturlivet i Värnamo, idag är det vi som står vid fronten och leder arbetet med ungdomskulturen i Värnamo...

Story

331 Wernamo är en ungdomskulturförening som har sitt säte i Värnamo kommun där vi även har våran utgångspunkt. Föreningen startades runt 00- talet för att främja ungdomskulturen, allt ifrån hiphop/reggae kultur till skateboard-kulturen i Värnamo kommun med omnejd, vi gick då under namnet Wernamo reggaeförening (w.r.f) men tog senare det aktuella namnet 331 Wernamo varav där 331 står för postkoden till kommunen och Wernamo är det gamla och urpsprungliga namnet för staden. I samband med detta utvecklade vi vårt engagemang som en växande ungdomskulturförening.


Sedan namnbytet till 331 Wernamo har vi på ett mer aktivt sätt koncentrerat oss på mer än bara genrekulturen för att istället ägna oss åt att påverka den kulturpolitiska miljön runtomkring oss, detta för att främja, utveckla och tillgängliggöra kulturen för alla.


För att kunna göra detta bygger vi vår förening på grundideologin om att kulturen är vårt vapen och musiken är vår ammunition.

Address: Kolonigatan 21, 33150 Värnamo
Phone: 073-5106954
City: Värnamo
Zip Code: 33150


Similar places near
Uv-Scout i Värnamo Uv-Scout i Värnamo 657 meter SAU i Värnamo Alliansförsamling bedriver UV-scout verksamhet i Allianskyrkan i Värnam...
WMO Event UF WMO Event UF 833 meter
Axels Event Axels Event 1 km Axels Event har lång erfarenhet i eventbrachen samt inom Eventteknik. Vi har ljud och...
Comment on this business

to add 331 Wernamo map to your website;