facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for 34:ans FYND

34:ans FYND

About

En secondhand-butik med allt ifrån möbler och kläder till lampor och böcker. 34:ans FYND ägs och drivs av Pingstkyrkan i Karlshamn.



"En secondhand-butik med allt ifrån möbler och kläder till lampor och böcker. 34:ans FYND ägs och drivs av Pingstkyrkan i Karlshamn."
Address: Rörvägen 4, 374 32 Karlshamn
Phone: 0454572296
City: Karlshamn
Zip Code: 374 32



related searches: 34 ans fynd karlshamn furniture, 34 ans fynd karlshamn facebook, Fyndkällaren Karlshamn, 34 loppis på facebook, Loppis Karlshamn öppettider
Similar places near
jem & fix Sverige jem & fix Sverige 534 meter
Retroverket Retroverket 2 km Ordning o reda.vettiga priser o trevlig personal
Reviews
vacker second hand. Tyvärr bara öppet två dagar i veckan. Som ett resultat är det alltid många människor på plats samtidigt.
Jätte fint inne.Allt är fint uppdelad.Lätt att hitta det som är man ute efter.Jätte mycket trevligt och hjälpsam personal.Kan man också ta en fika till bra pris.Jag återkommer
Gjorde mitt första besök idag och är positivt överraskad! Hittade byxor från Polarn o pyret till dottern och väska från Mango till mig själv. Rimliga priser och jäkligt trevlig personal! Vi kommer absolut att komma tillbaka fler gånger!
SUPER nöjd med ett bord plus fyra stolar. 500 kr
Var här innan kl 9 och stå i kö, annars har alla användbara grejer blivit tagna av andra. Var medveten om att du stödjer en frikyrklig organisation när du handlar här. Är duktiga på att ta in hela och fungerande saker.
Idag tappade jag lusten att lägga pengar nåter på 34an.Att bli utskälld avp-vakten som kallade mig elakheter eftersom jag stannade till för att äntligen få en parkering!Så nä där lär det inte shoppas på ett BRA tag..
Bästa fynden här!!! Trevligt bemötande,superbra! Håller koll Toppen
Oftast rejäla överpriser, eller priser till marknadspris = nästan omöjligt med fynd. Detta i sin tur gör att det är dålig omsättning på sakerna.
Trevlig butik där man kan hitta det mesta. Istället för att slänga saker kan man lämna in det här och någon annan kan få nytta av det.
Mycke fina saker. Köpte en tavla o 2 fotoramar.
Comment on this business

to add 34:ans FYND map to your website;