facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for 4-Gott Falkenberg

4-Gott Falkenberg
Address: Stortorget 3, 31130 Falkenberg (Suède)
Phone: 073-5031054
City: Falkenberg
Zip Code: 31130


Opening Hours

Monday: 10:00 - 00:00
Tuesday: 10:00 - 00:00
Wednesday: 10:00 - 00:00
Thursday: 10:00 - 00:00
Friday: 10:00 - 03:00
Saturday: 10:00 - 03:00
Sunday: 10:00 - 00:00

Similar places near
Hemmakväll Hemmakväll 209 meter 50% på allt. Jag fyllde den här påsen i princip för 160kr 10 filmer nästan 1kg godis ...
Reviews
Alldeles för dyra priser, vi snackar om rätt grov prisskillnad i jämförelse med Ica, t.ex en ballerina kostar 32kr. Annars trevligt hyfsat fint de har dratt ner en del på lösgodis sortimentet men annars så duger det.
Stort sortiment utav allt möjligt, allt från godis till glass och energidryck. Väldigt trevlig personal som tillochmed lät mig ta lite mera än för vad som fanns på kortet. Överlag bästa godisaffär i Falkenbergs området och bland vänligaste personalen jag mött. 5/5
En utav de bästa godisbutikerna jag besökt. Miljön är kanske inte så "lyxig" men det är alltid rent och fräscht. Utbudet är enastående och jag har hittat flera barndomsfavoriter jag inte trodde tillverkades längre. Så vitt jag vet, är butiken även den enda i centrum som har öppet till 3 på natten. Vilket är ett stort plus!
Den hyfsat nya butiken i Falkenberg, fin lokal och trevligt upplägg med godis, dock inget jätteutbud kändes det som, men det kan ju vara det ovanligare display systemet också. Verkade som om dom inte var färdiga med sitt utbud så ser kommer förhoppningsvis bli ännu bättre.
Med en person som gillar lösvikt och stort urval av godis är detta rena paradiset dem har Billigt godis. Och denna affär slår hemmakväll på knock out.
Jätte trevlig tjej som stod i kassan idag inte för att de andra är otrevliga men hon var hjälpsam då jag frågade efter saknade godissorter. Sen snackade vi även naglar
Helt suveränt godisbutik som lägger mitt i centrum. Har många olika sorters godis att välja mellan. Bra pris på sortimentet.
Många sorters godis både i sortimentet för lösgodis och inplastade bitar. en hel del olika drycker att välja på med
Dåligt att man får gissa vad det är för godis ni säljer. Inga etiketter till lådorna.
Eller för gott, iallafall för tänderna. Mycket att välja på det kan man verkligen säga
Comment on this business

to add 4-Gott Falkenberg map to your website;