facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for 42:Ans Gatukök

Address: 466 32 Sollebrunn
City: Sollebrunn
Zip Code: 466 32



related searches: 42 ans gatukök sollebrunn review, 42 ans gatukök sollebrunn price, 42 ans gatukök sollebrunn menu
Similar places near
Kaffekoppen i Sollebrunn Kaffekoppen i Sollebrunn 742 meter Kaffekoppen i Sollebrunn är ett hemtrevligt café i gammaldags stil, som serverar hemb...
Reviews
Ätit på denna korvkiosk 3 gånger och samma resultat varje gång. Maten smakar rent ut sagt dåligt. 1. Hamburgertallrik med ICAs billigaste ketchup. Helt smaklöst kött och pommes strippen var knappt friterad. 2. Hel special med hemlagad mos Moset är definitivt inte hemlagat och korven var kall. 3. Pyttipanna. Hemlagad Inte stekt ordentligt och allt kändes som en gröttallrik utan smak ej kryddad under tillagning Allt sammantaget med tanke på priserna så kan jag ej rekommendera denna korv kiosk. Åk 1,5 mil till så kommer du till Nossebro. Där finns det bra mycket bättre utbud.
Åt varsin mjukglass som smälte väldigt fort fast det inte var så varmt. Ett par bänkar runt parkeringen är ett förslag.Tjänst: 4/5
Stannade bara för en kopp kaffe och den var bra.Mat: 3/5
Asså wow, detta var mig sannerligen en upplevelse man inte glömmer.
Den apsolut bästa burgaren jag ätit på väldigt länge. Trevlig personal och mycket bra bemötande. Hit ska jag definitivt fler gånger.
Nja. Ointresserad man som stod bakom disken. Ganska slitet och hamburgarna var väldigt standard. Ok om man bara ar vrålhungrig och behöver nån snabb standard burgare annars kan man låta bli att äta här helt.
Inte riktigt vad vi hoppats på men ingen katastrof. Stugan var ok, aktiviteter för mindre barn ingen höjdare. Ganska nedgånget, restaurangen inget bra.
Alltid sååå gott att landa hos underbar personal med trevligt bemötande samt inte minst......bästa maten hemlagat mos o dressingar.....mmmm Gott gott....
Helt okMat: 3/5
Får bara en stjärna-kall korv och ljummet mos och vora bra med lite mer värme i lokalen. Är inte första gången man stannar men detta blev sista gången-det har bara blivit sämre och sämre så kör förbi.
Comment on this business

to add 42:Ans Gatukök map to your website;