facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for 52:Ans Loppis O Galleri

Address: Lännäs 203 , Odensbacken 715 93, T, SE
Phone: +46 19 32 24 04
City: Odensbacken
Zip Code: 715 93


Similar places near
Peoca Peoca 5 km
Odensbackens Konditori Odensbackens Konditori 5 km God räksmörgås handskade färska räkor, kokt ägg, salladsblad, ärtskott. Alla smörgåsa...
Heart Invest Heart Invest 12 km
Reviews
Var där idag, det står att det ska vara öppet. Det lyser men dörren var låst. Har stannat där ibland men det är alltid stängt när jag kommer nu blir det inga mer försök.
En liten och möjligen charmig loppis där man får betala lite mer för "märkesgrejer" men annat kan vara riktigt billigt. Bra blandning och eventuellt värt en bensträckare och en glass om inte annat. Man kan ju gärna stötta de små butikerna på landet ibland
Trevligt att besöka. Köpte lite.
Ett loppis väl värt att stanna vid! Precis i anslutning till vägen dessutom, så lätt att hitta dit. Där finns både det ena och det andra. Jag måste ändå säga att kvaliteten var hög om man jämför med andra loppis i närområdet. Så om ni åker på vägen mellan Odensbacken och Hampetorp, missa då inte tillfället att stanna vid 52:ans loppis. Nog hittar du något till dig själv eller någon du tycker om!
200301 står en skylt på dörren att de öppnar 4 april-2020!! Varför kan inte loppisar uppdatera sina öppettider på nätet?????
Fanns en hel del, det mesta var av lite bättre kvalité än "vanliga" loppis...
Mycket välsorterat och lätt att få en överblick. Trevliga ägare!
Åkte dit fredag. Öppetider: dygnet runt! Stängt kl 16.45! Åkte dit lördag ! Öppetider lördag 12-16! Stängt 12.30! . DÅLIGT!!
Bra Loppis, har köpt flera saker där under flera år
Lite slätstruken loppis med en inte alltför pigg försäljare
Comment on this business

to add 52:Ans Loppis O Galleri map to your website;