facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for 56ans cafe

56ans cafe
Address: stationsgatan 8, 775 50 Krylbo
Phone: 0226-14440
City: Krylbo
Zip Code: 775 50


Reviews
Coolt ställe med bra fika
Ett väldigt trevligt ställe med underbar personal, särskillt om man inte tycker om discodunk till kaffet! ;- Historiska saker, gamla prylar, Krylbo station, Rock n' Roll, Rockabilly, kläder, kuddar, dekaler, leksaksbilar, skivor, speglar, Elvis Presley, Marilyn Monroe, -50tal, memoriblia, godis, glass, kaffe, mat, försäljning, jukebox, utställning och framför allt fika med Kaffe och Räkmacka för 45 kronor som pricken över det berömda i'et!!! + + + + + REKOMMENDERAS!
Tyvärr ska de stänga snart men go` räkmacka med kaffe för billig peng. Retroprylar och musik/film till försäljning finns också.
Bra utbud av alternativ och alltid fräscht och fint, bra alternativ för resande och om man har tid att passa. Liģger på järnvägsstationen i Krylbo.
De var som att gå genom en tidsmaskin. Nästan lite nostalgiskt. Dock inte så jätte mycket i mat väg.
Mysigt, lugnt och avslappnad stämning, låga priser, gott kaffe. Massor av femtiotals nostalgi att titta på medan du fikar.
Ett riktigt nostalgiställe, med prylar från 50-talet. Serverar rejäla hamburgare. Dessutom i ett vackert stationshus. Självklart om man har vägarna förbi.
Helt suveränt. Billigt. Synd att dom stänger på söndag. Öppnar i ny regi även dyrare
jätte god lunch. mysigt café och man ser tågtrafiken i egen skärm där man sitter och fikar
Kom till Avesta/Krylbo pga SJ-sjabbel, det visade sig vara en fullträff, detta café var ju helt fantastiskt.!!
Comment on this business

to add 56ans cafe map to your website;