facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for 5D Bio

5D Bio
"Filmstaden Heron City är en del av Sveriges ledande biografkedja Filmstaden fd. SF Bio.Du kan hitta mer information, boka biobiljetter, få kontakt med vår kundservice och svar på vanliga frågor på vår webbsida."
Address: Dialoggatan 2 Heron City , Huddinge 141 75, AB, SE
City: Huddinge
Zip Code: 141 75



related searches: 5D bio Sverige, 5D bio Stockholm, 5D bio Göteborg, 5D hyperwave Technologie
Reviews
En av Sveriges bästa biografer, i alla fall vad Filmstaden anbelangar. Många biografhallar i olika storlekar. Hade gärna velat ha VIP-biografer så som Mall of Scandinavia har. Coolt belägen högst upp i Heron City. Fint och städat.
Det var ganska bra bio med många salonger, men ljudkvalité var inte lika bra.
Har äntligen besökt min favorit biograf efter covid pandemin 3år, men känslan för denna biograf är helt borta, kommer aldrig mer gå dit. Skulle se skräckfilm SMILE, där man vill ha lite stämning. Men hela biografen va full med minderåriga ungdomar som, pratade, gapade slängde godis i huvet. Och när man skulle säga till att de skulle va tysta så muckade de gräll. KATASTROF BIOGRAF!!!
Jag gillar detta, det är rent & fräscht. Får mys känsla och längtar till nästa gång man kurar ner sig i biofotöljen. Tips vintertid myströja eller stor halsduk blir en aningen frusen, men kanske bara, är jag.
Jag såg filmen Smile på söndagseftermiddagen 23/10. Man vill ha lite mysfaktor på en skräckfilm. Det var inte möjligt med en massa obrydda ungdomar som lekte med mobiler, pratade, skrek tillgjort och t.o.m rökte E-cigaretter. Så dåligt av Filmstaden att inte få ordning på det . Skärpning!!!
Bra biograf Bra VIP platser Bra snacks utbud
Har varit här nu 2 ggr och det har varit lika stökigt inne på biografen. Ungdomar som pratar högt och håller på med mobilen. Undvik att gå denna biograf.
Filmen så klart bra men själva bion var sunkig och trasiga stolar med massa fläckar på. Inte grant när man går på barnfilm och barnet frågar varför typ alla stolar är trasiga.
VIP salongen här är i världsklass !! Stora, sköna och inställningsbara fåtöljer där man sitter två och två med plats för popcorn/dricka mellan stolarna !! Det är bara 10 tals platser i salongen och eftersom biljetterna kostar mycket mer så är det inga snorungar som pratar och stör mitt i filmen !
Deras VIP bio är riktigt bra, rekommenderas!
Comment on this business

to add 5D Bio map to your website;