facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for A-Golv i Harlösa AB

A-Golv i Harlösa AB

About

A-Golv har funnits sedan 1991. Vi utför golvslipning, parkettslipning, lagar och behandlar trägolv.



"Sedan starten 1991 har gjort högkvalitativa jobb åt mängder av kunder. Här har du möjlighet att få hjälp med mer än bara golv- och parkettslipning; A Golv utför även lagning och behandling av olika trägolv. De golvbehandlingar som erbjuds är exempelvis pigmentering, oljning, lack samt hårdvax. Vi har tusentals nöjda kunder, både privatpersoner och företag samt inom den offentlig sektorn. Vi har också en webbshop med särskilt utvalda produkter för städning, underhåll mm."
Address: Stenagården, 24165 Harlösa
Phone: 0703303001
City: Harlösa
Zip Code: 24165


Reviews
De slipade och oljade mitt sjuttio år gamla stavparkett-golv, det blev som nytt! Bra kommunikation, trevliga och bra att ha att göra med.
Anlitade för att slipa vårt golv i vardagsrummet. Blev ojämnt oljat och helt olik färg med de andra rummen. Sjukt otrevlig när jag kontaktade dem, sa i princip " det är ditt eget fel". Killen slutade svara sen. Extremt dålig kundservice och kvalité, håll er borta. Svar på nedan: Nej det var inte enligt vårt önskemål. Önskemålet var att ha samma färg som i de andra rummen, vilket han sa att det skulle bli efter att det torkat. Vi litade på honom och godkände det i tron om att färgen skulle mörkna senare. Det gjorde det inte, och det blev inte i närheten av samma färg även efter att det torkat. Sen ville han heller inte rätta till det och slutade svara på email. Oprofessionellt.
Superproffsiga och lätta att ha att göra med. Rekommenderas!
Comment on this business

to add A-Golv i Harlösa AB map to your website;