facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for A6 Jönköping

"Ett toppmodernt shoppingcenter som erbjuder världens variation – både när det gäller shopping och mat. Smålands populäraste köpcentrum med 100 butiker och matkoncept på ett och samma ställe. Vi vill att besöket hos oss ska vara ett nöje för hela familjen. I vår familjelounge i entré D kan du ta en paus och ta hand om de allra minsta.P-platser för dig som har en funktionsvariation finns närmast entréerna och du kan fritt låna rullstol vid både entré A och entré B. P-platser för dig med hund i bilen finns under P-däck vid entré A Coop. På området finns både Tesla laddstation och elbilsladdning vid Entré A och B.För att se aktuella öppettider besök vår webbplats. Asecs öppettider mån-fre 10-20, lör 10-18 och sön 11-17."
Address: Jönköping
City: Jönköping


Similar places near
Brunnstorp Brunnstorp 973 meter
Vistakulle Vistakulle 3 km Lagom kort sträcka att vandra upp för berget. Ett par platser med vilobänk där du kan...
Oset Badplats Oset Badplats 4 km Väldigt mysig grillplats, vi hade sällskap av nyfikna ankor och en fin utsikt över sj...
Salong Margret Salong Margret 4 km Sämsta jag har varit med om, den mest traumatiska upplevelsen i hela mitt liv. Den äl...
C Design AB C Design AB 4 km Vi är bäst på att vara unika.... C Design och du har sett allt!!!
Husqvarna Husqvarna 5 km Guldgruvan där handhållna produkter föds!
Husqvarna AB Husqvarna AB 5 km De börjar ladda klockan 07:00. Man måste backa med lastbil och gatan är ganska trafik...
HockeyFood UF HockeyFood UF 5 km Vi skall designa och producera HV71:s kokbok, där ni som läsare får lära känna spelar...
Forsberg & Tibell Kyl AB Forsberg & Tibell Kyl AB 5 km Installation och service av kylanläggningar, luftkonditionering, värmepumpar och befu...
Vinos supermarket Vinos supermarket 5 km Godare ryggbiff hittar man inte i Sverige, WOW!
Österängens Kött & Kyckling Österängens Kött & Kyckling 5 km Vi erbjuder kunderna färskt kött (kalv & lamm), färsk kyckling samt grillad kyckling ...
Fritidsgården Birka Fritidsgården Birka 5 km Viktigt arbete för barn- och ungdomar på Österängen.
Elmia Wood Elmia Wood 5 km Elmia Wood is the whole world's forestry fair. If you like to accomplish a lot at one...
Midroc Security Jönköping Midroc Security Jönköping 5 km Vi levererar installerar och servar allt inom larm säkerhet och övervakning.
Reviews
Fint, fräscht och bra butikerHär hittar man också bästa salladen
Stort köpvaruhus med mycket småbutiker gott om parkeringsmöjligheter. Värt ett besök.
Säkert jätte bra vi va dok bara inne om stora Coop.
Mycket trevligt köpcentrum med bra variation på butikerna. Ligger strategiskt placerat sett till andra butiker IKEA o h Elgiganten, samt även lättåtkomligt från E4:an. Väldigt fräscht och trevligt inne på köpcentrumet med fräscha toaletter. Även stor variation på restaurangerna och det jag har ätit har varit gott. Grymt bra parkeringsmöjligheter, vilket är ett stort plus.
Dåligt bemötande generellt av arbetare i butiker och ordningsvakter, misstänksamma blickar utan grund och dåliga vibbar. Inget att rekommendera. Butikspersonal fokuserar bara på försäljning och mer försäljning och ingen kund nöjdhet, prio ett är att sälja varan ifall kunden blir nöjd ''var det kul att höra''. Ordningsvakter trakasserar dolt genom att gå i vägen för dig, stirra på dig och ställa sig tätt bakom dig när du ska handla. Vet att utbildningen för vakter är väldigt kort men lite sunt förnuft måste man ha när man har en auktoritet.
Platsen var okej men tyvärr kaos vid insläpp då dom väntade tills kön var väldigt lång dom som stod långt bak han inte plocka upp innan start gör som tidigare släpp in efter avprickning och att man själv väljer plats då man kanske kommer 2 kompisar som vill stå intill varandra.
Inget ställe man besöker ofta. Det är dyrt och får gå mycket fram och tillbaka.
Det här köpcentrat har verkligen ALLT man kan behöva och ännu mer! Jag är så imponerad och det är min nya favorit! Jag har upptäckt flera nya affärer som är suveräna!
Köpcentrat är ok men de flesta besöksvärda butiker ligger utanför själva A6, allt från Ikea och Elgiganten till Willys och Jula. Systemet är väl enda anledningen att gå in i själva huvudbyggnaden.
Man slipper känna av om det stormar eller ösregnar. För alla butiker ligger inomhus. Här kan du köpa så gott som allt ett hushåll behöver. Och många ställen finns att köpa en bit mat om man är hungrig. Jag gillar Asecs skarpt. Och kan verkligen rekommendera ett besök där. Barnvänligt och väldigt trevlig personal.
Comment on this business

to add A6 Jönköping map to your website;