facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Aaima Kitchen

About

Njut av traditionell indiska mat som serveras i en låda för din bekvämlighet.De Aaima Kitchen takeaway Meal Box låter dig njuta av äkta indisk mat ikomforten i ditt hem och på kontoret.



"Äkta Indisk Restaurang"
Address: Hyttgatan 28, 791 62 Falun
Phone: +46732460571
City: Falun
Zip Code: 791 62


Opening Hours

Monday: 11:00 - 15:00
Tuesday: 11:00 - 15:00
Wednesday: 11:00 - 15:00
Thursday: 11:00 - 15:00
Friday: 11:00 - 15:00


related searches: Basta Urban Italian, Blackstone Gävle, Banken Falun, Banken Bar och Brasserie
Similar places near
New Mumbai New Mumbai 239 meter Katastrof. Pågående renovering, varför ta emot gäster när lokalen inte är i ordning? ...
Reviews
Aimas kitchen i Falun som ägs av ett Pakistansk par. Dit åkte vi förbi idag för att ta en lunch. Vad jag upplever ofta när jag besöker småstäder är att de försöker hålla sin kultur levande. Ofta ser man gammal konst, målning spegla på något sätt. Som i denna restaurang här kan du njuta av din mat i en miljö omringad av den Pakistanska kulturen och konsten. På väggar och fönster ser du målningar, truckart inredningen och dekoration. Små prylar som den handsydda dockan eller brödkorgen som går hand i hand med den moderna inslagen ser fantastiskt ut. Nu till maten, vi beställde chicken curry, jhinga jalfarezi, lamm madras och saag beef. Järmfört med andra restauranger var deras smak annorlunda. Alla rätter var tillagad med egen masala alltså egna kryddor som gav varje rätt en speciell smak. Min favorit var kashmiri samoosa och huvudrätten som var favorit blev saag beef därefter chicken curry som var annorlunda med lite krämig konsistens. Däremot tyckte jag att köttet kunde ha varit bättre, lite bättre köttbitar och inte så torra. Annars var upplevelse bra. Vegetariska alternativ: PANEER BUTTER MASALA KR 139 Grillad paneer ost bitar kokta i gräddsås och indisk kryddor PALAK PANEER KR 139 Spenat- och grillad paneer bitar med speciella indiska kryddor kokta i mild sås MATAR PANEER KR 139 Ärtor och grillad paneer bitar med speciella indiska kryddor kokta i mild sås DAAL MAKHANI KR 129 Blandade linser och röda bönor med vitlök och ingefära VEGAN PALAK CHANA KR 129 Spenat och kikåttör med speciella indiska kryddor kokta i mild sås CHANA MASALA KR 129 Kikärtor tillagade i lök och tomater med våra speciella kryddor. ALOO GOBI KR 129 Blomkål med potatis kokta i tomat och lök MIX VEGETABLE MASALA KR 129 Blandade grönsaker morötter, ärtor, bönor, blomkål, broccoli kokta i tomat- och löksås med våra speciella kryddor. Barnvänlighet: CHICKEN TIKKA KID KR 80 Grillad Kycklingfilé i gryta med smörfrästa kryddor. CHICKEN KORMA KID KR 80 Kyclingfilé med grädde, kokosmjölk och vår egna kryddblandning. Parkering: Parkerings möjlighet några meter från restaurang.
Liten trevlig restaurang. Väldigt god indisk mat! En av de bättre Indiska restaurangerna jag besökt faktiskt. Naanbrödet kunde ha varit lite tunnare, då hade det nog blivit full pott. Men väl värt besöket! Rekommenderas.
Äntligen bra Indisk restaurang i Falun. Vi provade många rätter men kyckling var den bästa. Vi beställde mellan men det var stark ändå. Stora portioner och man blir riktigt mätt.
Super gott mat och trevlig personal! De lät mig fira min pojkväns födelsedag på restaurangen och dekorera bordet/väggar
God mat! Det som drar ner betyget är "tallriken" man får för att plocka på maten. Jag förstår att det kan vara smidigt men den ser ut som en bricka i ett fängelse och jag känner mig som en fånge när jag ska ta mat, inte som att man unnar sig att äta ute. Alltså, metalltallriken med olika stora gropar för maten förstör mycket av hela upplevelsen!
Är en matfantast och det här var en av de godaste restaurangen jag ätit på. Hamnade av ren slump i Falun från Linköping och kan inte vara mer tacksam att man valde att äta hos er. Grymt jobbat och öppna i östergötland med tack!!
Kalasgod mat! Tyvärr trång lokal med smal brant trappa upp till den del man sitter vid bord. Vid lunchtid extremt hög ljudnivå! En bättre lokal hade gett 5 stjärnorMat: 5/5
Alltid lika god dagens! Litet utbud jämfört med Thai men det räcker långt! Ala cart är alltid också perfekt, och dom är alltid trevligt att ha och göra med. Väl värt ett besök.
Fantastisk mat! Deras Lamm Madras var den godaste gryta jag någonsin ätit. Bodde jag närmare skulle jag äta där jämt.
Jättegod mat och trevlig personal! Kul inredning med detaljer från Pakistan. Kommer definitivt besöka igen.
Comment on this business

to add Aaima Kitchen map to your website;