facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for AB Bostäder i Lidköping

AB Bostäder i Lidköping

About

Vi är Lidköpingbornas eget bostadsbolag! Med vårt varierande fastighetsbestånd kan vi erbjuda personliga alternativ med karaktär.

Story

Vi använder Facebooksidan som ett bra komplement till våra andra kanaler som till exempel telefon, e-mail, vår hemsida och personliga kontakter.
Vi vill ha högt i tak och tar emot både ros och ris.

Vanliga felanmälningar eller andra servicefrågor görs i första hand via Mina sidor eller genom att ringa din kvartersvärd eller kontoret.

Alla kommentarer på AB Bostäders sidor på Facebook blir allmänna handlingar. Det innebär att de kan diarieföras.

Vi tar bort inlägg eller kommentarer som vi bedömer är kränkande eller stötande, innehåller marknadsföring, är brottsliga, avviker från ämnet eller bryter mot personuppgiftslagen. Om du själv upptäcker sånt innehåll kan du anmäla det till [email protected].

Om du laddar upp foton eller filmklipp, tänk då på att de personer som är avbildade eller medverkar måste ha gett sitt godkännande. För barn upp till 15 år ska vårdnadshavare alltid tillfrågas. Om du hittar ett foto eller filmklipp på dig själv som du vill att vi tar bort, maila [email protected].

Vill du skicka ett privat Facebook-meddelande till oss på AB Bostäder gör du det med hjälp av meddelandefunktionen. Dessa meddelanden är synliga endast för dig som avsändare och för Facebookansvarig på AB Bostäder.



"Våra öppettider innebär att vi har öppet vårt kontor för besök på förmiddagar och har telefontid till vår växel 0510-77 08 00 på eftermiddagar. Förutom torsdagar då vi har öppet för både besök och telefon hela dagen."
Address: Mellbygatan 3, 53131 Lidköping
Phone: 0510-770800
City: Lidköping
Zip Code: 53131



related searches:
Similar places near
Swebostad AB Swebostad AB 479 meter Swebostad utvecklar, säljer och uppför standardiserade bostäder som bostadsrätt för v...
Hovbygatan Hovbygatan 1 km
Drömstan- Rätta området att bo i Drömstan- Rätta området att bo i 1 km Gillasida för alla som bor , har bott eller kommer att bo i Drömstan !
BRF Stenhammar 1 BRF Stenhammar 1 4 km Bostadsrättsförening i parkmiljö
Vårgårdahus Skaraborg/tvåstad Vårgårdahus Skaraborg/tvåstad 5 km Funderar ni på att bygga hus i Lidköping eller kring Skaraborg?
Reviews
Väldigt trevligt bemötande och bra information på alla sätt
Jag vet fortfarande inte säkert eftersom jag har bara anmälde mig i deras bostadskö, fast jag bor inte i Lidköping.
Hatar deras kösystem, och så tar det lång tid innan dom gör saker i lägenheterna
Svårt och säga vad jag tänker.
Aahhh Jimmy Andrén är fantastisk hjäp sam stort tack
Jag saknar det här stället
Fixa eran app snälla!!
Dåligt bemötande på kontoret.
Comment on this business

to add AB Bostäder i Lidköping map to your website;