facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for AB Café Schiller

Address: Väla Centrum , Ödåkra-väla 260 36, M, SE
Phone: +46 42 20 26 45
City: Ödåkra-väla
Zip Code: 260 36



related searches: Ab cafe menu, Bäckerei Dreißig, Schiller turkey, Eiscafe da capo
Similar places near
Reviews
Aldrig mer fika på detta fiket. Blev serverad en latte macchiato som bestod av varm mjölk med en droppe kaffe. Ingen skummad mjölk utan enbart varm mjölk. Går fram till kassan och får höra: Det är så det ska vara. Inget erbjudande om att fixa en ny eller lägga till espresso. Aldrig merMat: 1/5
Sökte upp cafét på Google, blev förvånade när vi kom fram att det låg i e n köpcentrum. Dock var inredningen mysig och kändes inte som att var i ett köpcentrum. Var mycket matiga sallader! Trevlig personal!
God Croissant, mycket trevlig personal.Mat: 5/5
Jättegott, färskt och nybakat. Men på tok för dyrt!
Bra för fika.Mat: 4/5
Mycket gott kaffe med fantastiska saffransbullar serverades av trevlig personalMat: 5/5
Inte alls vad jag förväntat mig till priset, tog en äppelmarängkaka med vaniljsås och min man en croissant samt var sin kaffe med mjölk. Croissanten smakade OK och även kaffet, men äppelkaka var absolut inte god, hade kunnat bättre själv hemma. Vaniljsåsen smakade som fabrikspulver. Har tidigare varit på Fahlmans i Helsingborg och deras äppelkaka var helt fantastisk! Så jag blev djupt besviken! Priset motsvara inte kvaliteten.
Som vanligt, gott kaffe och mycket fin service.Mat: 5/5
Goda bakverk och trevlig personal.Mat: 5/5
Var där igår eftermiddag och beställde två kaffe, en karlspaderbulle och ett lyxwienerbröd. Bakverken var som vanligt jättegoda men kaffet var en rejäl besvikelse. Smakade absolut ingenting. Kaffefärgat vatten skulle jag vilja kalla det. 27 kronor för en mugg färgat vatten......Påtalade för expediten hur kaffet var och fick svaret att deras kunder alltid brukade tycka så mycket om deras kaffe. Som om det vore fel på våra smaklökar och inte kaffet. Tyvärr blir det inga fler besök här.
Comment on this business

to add AB Café Schiller map to your website;