facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for AB Ekerö Bostäder

AB Ekerö Bostäder

About

AB Ekerö Bostäder är ett kommunalägt, allmännyttigt bostadsbolag, som verkar inom natursköna Ekerö kommun - endast 20 km från Stockholms city.
I dagsläget har Ekerö Bostäder 903 hyreslägenheter och radhus.

Story

Ekerö Bostäder arbetar för att vara en aktiv samtalspartner som befinner sig nära sina hyresgäster och vill därför här erbjuda en mötesplats för alla som är intresserade av oss, där man kan ta del av nyheter, ge förslag på förbättringar, förmedla tankar och funderingar samt få svar på frågor om verksamheten.

Vi eftersträvar en konstruktiv dialog mellan alla som använder Ekerö Bostäders facebooksida och vi förbehåller oss rätten att radera innehåll som bedöms som kränkande eller stötande.

Vi vill i första hand att denna sida ska användas som kommunikationskanal för utbyte av information, åsikter samt ge användare möjlighet att ställa frågor och få svar om bolagets verksamhet.

Felanmälningar tas inte emot i detta forum utan vi hänvisar istället till telefon 08-420 032 07 och felanmälan via ”Mina Sidor” på Ekerö Bostäders hemsida.

Ingen förmedling eller annonsering av ledig lägenheter sker via denna sida utan vi hänvisar det fallet till vår hemsida www.ekerobostader.se eller till vår bostadsförmedling på telefon 08-420 032 04.

Inlägg och kommentarer på sidorna besvaras i möjligaste mån inom ett dygn, helgfria vardagar under kontorstid.



"Ekerö är en ung kommun i en anrik kulturbygd på Mälaröarna, bara någon mil och mindre än en timmes resa från Stockholms city. Kommunen, som består av ca 140 öar, kobbar och skär, är en unik och central del i Sveriges historia.AB Ekerö Bostäder är ett kommunalägt, allmännyttigt bostadsbolag, som verkar inom natursköna Ekerö kommun. Vår affärsidé är vi aktivt ska medverka i utvecklingen av ett attraktivt Ekerö, genom att på affärsmässiga grunder äga, förvalta, bygga och hyra ut ett varierat utbud av bostäder och lokaler.I dagsläget har AB Ekerö Bostäder 903 hyreslägenheter och radhus som främst finns runt Ekerö tätort, men även i Stenhamra, Drottningholm och på Adelsö."
Address: Bryggavägen 110, 178 31 Ekerö
Phone: 0842003200
City: Ekerö
Zip Code: 178 31


Opening Hours

Monday: 08:00 - 12:00


related searches: Ekerö Bostäder logga in, Haninge bostäder, Tyresö Bostäder, Hemnet Ekerö, Förvaltaren, Ekerö kommun, HomeQ Stockholm, Upplands-Bro hus
Similar places near
Överlevnadsbutiken Överlevnadsbutiken 238 meter Stort utbud av specialiserade produkter för krisberedskap och prepping. Både för det ...
Destination Ekerö Destination Ekerö 2 km Kontorshotellet med centralt läge på Ekerö. Vi vill skapa en mötesplats för nätverkan...
Reviews
Fick hjälp med problem ang. bopoäng som jag missat vid registreringen, så kallat handhavandefel...nu fixat, tack för hjälpen, snabbt och smidigt.
Dåligt jag har inte fått någon feedback hjälp med lägenhet. Jag mår så dåligt som bor en timme ifrån mina föräldrar, syster och syster dotter. Jag börjar känna av att jag har dålig hälsa.
Översatt av Google Mycket snäll assistent, men tyvärr inga lägenheter att hyra. Original Very kind assistant, but unfortunately no apartments for rent.
Översatt av Google Vackert ställe Original Beautiful place
Comment on this business

Directions to AB Ekerö Bostäder with public transportation


Brygga gård 150 meters
Trädgården 150 meters
Brygga industri 150 meters
301
303
350
Ekerö Ekebyhovsbacken 280 meters
Ekebyhovsbacken 280 meters
301
303
350

to add AB Ekerö Bostäder map to your website;