facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for AB Karl Hedin Bygghandel

AB Karl Hedin Bygghandel

About

AB Karl Hedin Bygghandel är din lokala bygghandel där du hittar kvalitetsvaror från ledande leverantörer. Välkommen in och handla där proffsen handlar.

Story

Vi tillhandahåller allt som har med byggnation att göra, vare sig du är proffs eller hemmafixare. Det kan vara allt från hammare och spik till färg, inredning, isolering, målad Bergslagspanel och trävaror. Trävarorna kommer från egna skogar och sågverk vilket innebär att vi har koll på kvaliteten hela vägen - från planta till planka! Välkommen in och handla där proffsen handlar!



"AB Karl Hedin Bygghandel är din lokala bygghandel i Fagersta där du handlar kvalitetsvaror från ledande leverantörer. Välkommen in eller kontakta oss på 0223-435 70. Handla där proffsen handlar!"
Address: Bergslagsvägen 49, 737 33 Fagersta
Phone: 0223-435 70
City: Fagersta
Zip Code: 737 33



related searches:
Similar places near
Fagerfasad bygg Fagerfasad bygg 1 km Att med en engagerad beställare ta fram något funktionellt och attraktivt och sedan f...
Reviews
Kund här sedan starten. Har alltid under åren handlat här. Bra utbud.
Handla ej här. Väldigt oproffsigt och okunnigt bemötande. Trodde att det blivit bättre. Men det har vart lika i så många år.
Varit där två ggr denna vecka och det är samma trötta och oengagerade personal bägge gångerna. Handlar vanligtvis på Hedin i Sala som ligger långt mer framåt i kundbemötande och service.
Duktiga säljare och trevlig personal
Som trävaru försäljning får de 5 av 5. verktyg och sådant har de så bra sortiment att man klarar de flesta jobb. Även riktigt trevlig personal
Dyrt,snålt fick betala för varje meter även pga den dåliga kvalitén.
En bygghandel som har det mesta
Trevlig bygghandel med bra utbud, kanske att dom pressar ner priserna lite då.
Nära och bra för mej. Inte billigast men bra sortiment och hjälpsam personal.
Trattig butik, okunnig personal,kapar inte virke.
Comment on this business

to add AB Karl Hedin Bygghandel map to your website;