facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for AB Oredssons Elektriska

AB Oredssons Elektriska

About

Öppettider, mån-fredag 9-18, lördag 10-13. I vår butik hittar ni armaturer, småel, vitvaror, elmatriel och mycket mer. Vi utför elinstallationer.

Story

Oredssons Elektriska startade 1931 och har således varit verksamma i Osby i över 80 år. Nu är det 3:e generationen som via Bengt Oredsson leder företaget framåt. Kontinuitet,engagemang, kompetens och utveckling är hörnstenar i verksamheten. Inom Oredssons Elektriska har vi en bred kompetens. Vi sätter upp lampor, installerar hushållsmaskiner, servar industrin och utför nyinstallationer och reparationer av el i alla dess former. Passersystem utgör en växande del av jobben där vi både installerar, driftsätter samt underhåller systemen till våra kunder.

Att vi funnits i Osby under 80 år har skapat stabila och långvariga relationer med våra kunder. Den äldsta kunden har anlitat oss sedan företaget startade. Vi har en stark känsla för Osby och bygden runtomkring och samarbetar helst med lokala aktörer inom närliggande områden.



"Elon erbjuder ett brett sortiment av vitvaror som kyl och frys, diskmaskin eller tvättmaskin och torktumlare. Mest kända kanske vi är för våra vitvaror men hos oss hittar du även annat som till exempel dammsugare, kökstillbehör och rakapparater. Hos Elon värdesätter vi dig som kund och det är viktigt för oss med en hög servicenivå. Om du behöver vägledning med ditt köp – fråga oss om råd! Med vår mångåriga erfarenhet av vitvarubranschen hjälper vi gärna dig att hitta rätt bland vårt stora utbud av produkter. Vi kan tack vare vårt centrallager garantera leverans inom tre dagar på en stor del av vårt sortiment om vi inte har det hemma i butik. Är det så att du behöver hjälp med hemleverans och installation av tunga varor – så ordnar vi det!"
Address: Västra Järnvägsgatan 19, 28331 Osby
Phone: 047917750
City: Osby
Zip Code: 28331


Opening Hours

Monday: 09:00 - 18:00
Tuesday: 09:00 - 18:00
Wednesday: 09:00 - 18:00
Thursday: 09:00 - 18:00
Friday: 09:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 13:00


related searches: Elektriker Osby
Reviews
Mycket trevlig butik med bl a fina inredningssaker och hushållssaker med hög klass. Känns som det satsas på kvalitet. Trevlig och hjälpsam personal!
Det markerade fel ställe på google kartan.
Jätte bra bemötande av personal, de visade respekt av kunderna samt fanns ett riktigt kvalitet produkter och varorna på butiken tror vi.
Bra utbud med rimliga priser. Väldigt trevlig och tillmötesgående personal. Fri parkering rakt utanför butiken
Butiken som har allt, bra utbud och en fantastisk personal som är otroligt serviceminded. Gynna den lokala butiken på orten med den personliga och unika servicen. Kan varmt rekommendera dem!
El butik som har det mesta att välja på och även många gånger bra priser på vitvaror.
Kanon fin butik med riktigt bra sortiment.
Bra! Inte bara vitvaror.
Rymligt, snyggt och trevlig affär
Trevligt bemötande och god service.
Comment on this business

to add AB Oredssons Elektriska map to your website;