facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ABC Färgekonomi

"Hos oss hittar du ett brett sortiment av färg, golv, tapeter och verktyg. Här får du alltid den hjälp och service du behöver för att nå önskat resultat. Ta del av våra tjänster - boka ett hembesök av vår utbildade specialist som kommer hem till dig och besiktigar ditt hus innan du målar om. Hitta din stil - vår Stilhjälpare gör hembesök och ger dig inspiration och rådgivning kring inredning, kulör- och tapetval för just ditt hem. Det är det vi kallar ”Riktig hjälp. Riktig kunskap”."
Address: Birger Jarlsgatan 70 , Stockholm 114 20, AB, SE
Phone: +46 8 673 70 75
City: Stockholm
Zip Code: 114 20


Opening Hours

Monday: 07:30-18:00
Tuesday: 07:30-18:00
Wednesday: 07:30-18:00
Thursday: 07:30-18:00
Friday: 07:30-18:00
Saturday: 10:00-15:00


related searches: abc färgekonomi öppettider, abc färgekonomi allabolag, abc färgekonomi kungsholmen, färgbutik stockholm, abc färgekonomi 113 56 stockholm, abc tapet ekonomi, abc färgekonomi erik, färgbutik stockholm city
Similar places near
Matton Matton 248 meter
Gertrude Gertrude 250 meter
Tehuset Java Tehuset Java 280 meter
La Petite Maison La Petite Maison 287 meter Översatt av Google Unika leksaker. Original Unique toys.
La Maison La Maison 287 meter Översatt av Google Unika leksaker. Original Unique toys.
Sun Ai Japan Shop Sun Ai Japan Shop 297 meter
Milazzo Milazzo 321 meter Lifestylebutik med inriktning på inredning, möbler och kläder för kvinnor.
Syster Lycklig Syster Lycklig 323 meter Jättefina saker, trevlig och hjälpsam personal. Bla dessa underbara skor, men såå myc...
Kristallkronan Kristallkronan 347 meter Köpte fina julkort med kuvert i kartong. Såg fram emot att skriva och skicka. Fanns i...
Odenmattor Odenmattor 376 meter
Bluewater Bluewater 541 meter Översatt av Google H2Optima samarbetar med Bluewater som säljer sin vattenrenare i It...
Lägenhetsbyte.se Lägenhetsbyte.se 548 meter Ibland blir det som du tänkt dig och ibland behöver du anpassa dig till situationen. ...
Franska Kakelbutiken Franska Kakelbutiken 591 meter Fantastisk butik nischad mot handgjort kakel, både från Frankrike och övriga Europa. ...
Plan ett Plan ett 609 meter Tråkigt bemötande av personalen. Gick för att reklamera en trasig hushållspappershåll...
Akademibokhandeln Odenplan Akademibokhandeln Odenplan 658 meter Hej! Nu är jag rustad, för det nya året, som kommer... 221216/Kjell.
Reviews
Bra utbud men det är dyrt och de medarbetare jag stött på har varit ocharmiga och lätt nedlåtande. Undviker butiken om jag kan numera. Slösa inte dina pengar här om produkten du behöver finns i annan butik.
Trevlig personal men tyvärr ofta många av dem som är väldigt okunniga. Köpt färg och tillbehör hos dem vid sex tillfällen och fyra gånger har jag kommit hem med fel saker och blandningar..
Bra sortiment, men att de använde fel recept till en Kulturhantverkarna-kulör trots att jag ifrågasatte om det verkligen var rätt drar ned betyget.
Den servicen och hjälpen vi fick från SAM är vi supernöjda med. Vilket trevligt bemötande och vilka bra tipps. Hög kunskapsnivå! Sam var värt den långa väntetiden, bra kölapps system, gå att vänta utanför. Fick dessutom alla färg hemkörd, extra plus i kanten.
Väldigt kunnig personal och stort sortiment för en så liten butik. Dock så är butiken populär och det är alltid en lång kö med folk som vill ha hjälp. Blir lite stressigt att göra sina färgval när man vill ha hjälp av någon i personalen. Vore toppen om man kan boka in en tid för att få lite lugnare hjälp en längre stund.
Väldigt professionell hjälp och väldigt trevlig personal. Personalen var väldigt duktig på att svara på eventuella frågor. Stort utbud för en liten butik och väldigt välorganiserat. Det är oftast väldigt mycket folk men det brukar gå ganska snabbt i alla fall. Butiken är kanske lite trång, sliten och kanske dyr men väldigt charmig.
Riktigt bra service och hittar alltid det vi behöver. Enda nackdelen är att det är dyrare än andra färgbutiker i stan
Det här är verkligen "Färgaffären man går till först", som de sa till mig för många år sedan, när jag sprungit runt och letat i flera veckor. Obs! Det sas med glimten i ögat. Kunniga, hjälpsamma. Och de har allt. I alla fall allt jag letat efter.
Lång kö, trångt utrymme. Personalen oengagerad, stod bara tyst och tittade på mig utan att förklara eller informera. Samt att färgen kostar 30% mer än på Flügger Färg. Besök 10-09-2021.
Väldigt välsorterad butik. De säljer de flesta färgmärken och även lister, stuckatur och takrosetter. Personalen är kompetent och hjälpsam. Gillar också att de nu i coronatider ber kunderna vänta på sin tur utanför butiken.
Comment on this business

to add ABC Färgekonomi map to your website;