facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ablahamn

Address: 263 53 Höganäs
City: Höganäs
Zip Code: 263 53



related searches: Ablahamn höganäs age, Kullaberg ablahamn höganäs, Kullaberg
Similar places near
Reviews
Underbar plats att dyka på!
Väldigt fin plats! Parkerade vid golfklubben och gick ner sista biten. Det var en stabil stig med trappsteg hela vägen ner. Betydligt lättare att ta sig till än Josefinelust och mindre folk.
Parkera vid golfbanan och gå ner för den branta stigen för att komma ner till en sten strand. Bra ställe för snorkling, fiske och att klättra lite på klipporna.
En fin plats som är värd ett besök. Vi var hela familjen från med barn från 3 till 13 år. Vi parkerade på golfklubbens parkering och gick efter skyltningen. En liten utmaning för vår minsta att ta sig ner den branta stigen men med lite assistans var det inga problem utan en rolig upplevelse. Stenstranden är en härlig syn och rofylld plats. Det var gott om folk som testade fiskelyckan såg på utsikten också ett antal badgäster. Själva var vi där för badet som var härligt trots det kalla vattnet. Man ska inte ha något emot att treva på lite hala stenar nerför stranden eller övervinna höjdrädslan genom att hoppa från de branta klipporna. För väl i det klara vattnet är det värt det. Var noga med var du hoppar ifrån, så att du inte tar onödiga risker. Fråga någon som ser ut som en återbesökande för säkerhetsskull. Men det finns höga avsatser för den som gillar det.
Mycket trevlig badplats med flera klippor att hoppa från
Mycket bra för bad, snorkling och hopp från klipporna självklart måste man dock vara mycket noga med var man väljer att hoppa. Vägen ner/upp kräver en viss rörlighet. Parkering sker exempelvis vid golfklubben. Det går att gå fel men följd den större stigen så ska det nog gå bra. Det går att fortsätta över klipporna om stranden du först kommer till skulle vara för tätbefolkad. Håll utkik efter tumlare, de passerar ofta Ablahamn. Störst chans att se dem har man om vattnet är lugnt.
Badskor är att föredra- bra snorkling och bra möjlighet att hoppa från klippor. Låga möjligheter att behålla ens värdighet att ta sig krypande ner i vattnet utan badskor. Glass går att klpa på möllegolfklubb, tvärs över gatan.
Ablahamn blir man aldrig besviken på dykning
Som i Medelhavet
Vacker natur. Karga och skarpa klippor.
Comment on this business

to add Ablahamn map to your website;