facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Absolut Home - The Åhus Villa

Absolut Home - The Åhus Villa

About

Absolut’s history has been kept secret for too long. But that’s changed now.

Guided Tours, Cocktail Classes, a restaurant and cocktailbar.



"Tours, Cocktails & Food"
Address: Vallgatan 5, 296 31 Åhus
City: Åhus
Zip Code: 296 31


Similar places near
Grow Grow 723 meter
Elservice I Åhus AB Elservice I Åhus AB 1 km Alltid lika bra
Åhus Ål Åhus Ål 2 km Åhus Ål is a family business that stretches back in time through four generations. Th...
Reviews
Trevlig och intressant rundvandring om hur Absolut kom till. Även en runda in i fabriken men ingen produktion var igång.
Informativ, trevligt och välarrangerat föredrag om L.O. S och Absolut. Vi fick dock bara se buteljering och packning, jag hade velat se processen också.
Vi har varit inne och tittat runt lite vill du gå in och se hur det går till när man gör vodka, så ska du besöka Absolut Home här kan du få rundvandring och uppleva historien om Absolut vodka, cocktailkurser eller äta på deras restaurang.
Väldigt intressant och trevlig rundtur på Absolut home. Glad och trevlig guide som berättade hela historien om hur Absolut vodka kom till. Väldigt professionellt. Bra provsmakning som avslutas med att man fick blanda sin egen cosmopolitan.
Mycket trevligt ställe, för att ta en drink, eller äta en bit. Cocktails är jätte goda Tog en Elsa som var fantastisk god Absolut Rekommenderar denna bar
Förstår inte varför man vallfärdar hit. Vi ramlade in för lunch, god räksallad och makrill som däremot inte höll sambon mätt särskilt länge.
Trevlig rundtur, om än i lite väl snabbt tempo, framför allt i starten. God mat i restaurangen, trevlig miljö vi satt utomhus och överlag en intressant och trevlig upplevelse.
Intressant tur. Jättebra guide.Tyvärr jobbar de inte i bryggeriet på kvällar och helger. Skönt för dem såklart, men lite tråkigt att inte se när allt är igång.
Mycket trevlig guidad tur. Handlar om Absoluts historia och framgångar. Du får smaka varan och blanda drink. Sen är det besök i fabriken och historian bakom den. Känns lite som en reklamtour men ändå mycket påkostat och fräsht. Avnjöt en middag efteråt som får 5+. Något dyrt men ändå helt värt pengarna om du är intresserad av varumärket. Rekommenderas
Absolut, ett av Sveriges starkaste varumärken. Deltog i guidad tur, Absolut Experience. På samma sätt som vodkan höll turen god internationell klass. Tempot var högt vilket medförde att det inte fanns något större utrymme för frågor. Trevliga moment där vi fick inblick i hur man bedömer och identifierar en högkvalitativ vodka. Avslutningsvis fick vi även ”shaka” en Cosmopolitan enligt konstens alla regler, trevligt. Saknade historien om framtagandet av den unika formen på flaskan.
Comment on this business

to add Absolut Home - The Åhus Villa map to your website;