facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Absoluta Omsorgen

About

Absoluta Omsorgen - Ett familjeföretag med stort hjärta!

Story

Absoluta Omsorgen arbetar inom hemtjänst, personlig assistans och familje- och individomsorg. Vi verkar för att stärka den enskilda individen i sin vardag genom skräddarsydda handlingsplaner.

Vi är auktoriserade att bedriva omsorgsverksamhet av Inspektionen för vård och omsorg (IVO) och har en dokumenterad kvalitets- och arbetsmiljöpolicy som vi systematiskt arbetar efter för att Du som omsorgstagare ska känna dig säker på att du får den hjälp du behöver.

Hos oss är personligt engagemang viktigt och vi lyssnar och utgår alltid ifrån våra omsorgstagares behov och önskemål. På så sätt skapar vi en förutsättning för att bygga en relation där assistansen inte enbart bygger på ett kvalitativt arbete utan även blir ett unikt samband mellan samarbete, trygghet, förståelse och kunskap. Att vid behov kunna erbjuda omsorgspersonal som talar ditt eget modersmål hjälper vi gärna till med och vi finns alltid tillgängliga dygnet runt på telefon.

Målet – Att med en av marknadens mest flexibla lösningar erbjuda en omsorg där vi alltid står till tjänst alla dagar på året, med jurister som står beredda att vid behov ge dig en kostnadsfri rådgivning, med en väl utarbetad kvalitetssäkring som går under Socialstyrelsens föreskrifter och med anställda som får fortlöpande handledning, utbildning och utveckling vill vi skapa ett unikt samspel där fokus alltid skall vara på att utveckla möjligheterna till en behagligare vardag för dig.

Address: Ynglingavägen 1, plan 6, 17757 Järfälla
Phone: 0858400080
City: Järfälla
Zip Code: 17757



related searches: Absoluta Omsorgen Ynglingavägen Järfälla
Similar places near
AB Norrlås AB Norrlås 298 meter Supertrevliga och proffsiga, inger stort förtroende!
Reviews
Kan varmt rekommendera Absoluta Omsorgen. De var ett otroligt stöd när mamma behövde hjälp. Tack för allt ni gjorde för oss! Ni är fantastiska och så omsorgsfulla!
Bästa Hemtjänst i hela Järfälla om man ska jämföra med andra kommuner och speciellt med Järfällas egna Vård och Omsorg som är hemskt.Vill du känna dig trygg då ska du välja Absoluta Omsorg !!!
Hemtjänst och personlig assistans av världsklass.
Comment on this business

to add Absoluta Omsorgen map to your website;