facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Actic

Actic

About

Välkomna till Actic i Lindesberg. Vi erbjuder styrketräning, gruppträning och motionssim. Actic finns i Badhuset Energikällan i centrala Lindesberg.



"Familjebad, relax och gym i Lindesberg.Fri badtid i vårt äventyrsbad, barnpool, motionsbassäng och undervisningsbassäng.För dig som vill varva ner och koppla av finns en rofylld relaxavdelning med torrbastu, ångbastu, caldarium och två bubbelpooler. Unna dig det lilla extra med arombastu.Hos oss kan ni samlas för en tjejkväll, avkopplande eftermiddag med kollegorna eller bjuda in till barnkalas!"
Address: Kungsgatan 39, 71130 Lindesberg
Phone: 058181530
City: Lindesberg
Zip Code: 71130



related searches:
Similar places near
Elin Karell Medicinsk massageterapeut Elin Karell Medicinsk massageterapeut 284 meter Jag erbjuder Svensk klassisk massage med triggerpunkts behandling, Fribromassage, Lot...
Lindesbergs Kraftsportklubb Lindesbergs Kraftsportklubb 517 meter LKK är en ett gym och ideell förening som drivs för att kunna erbjuda motion/styrketr...
Lindegym Lindegym 1 km Så otroligt fin lokal med mång maskiner och mycket att välja på!
Djungelgymmet I Fornaboda Djungelgymmet I Fornaboda 5 km Bästa gymmet, oöverträffligt
Djungelgymmet Djungelgymmet 5 km Fick 2 pass i födelsedagspresent och har nu varit där mer än 10ggr. Glad och positiv ...
Reviews
Bor man i närheten är det väl okej. Men inte som resande. Kul saker fanns men under bristande underhåll. Älska att det fanns en gemensam bastu. Dock var den ju avstängd eller trasig. Rutschkanan hade så lite vatten så jag som vuxen inte ens gled. Och att sätta en varm bubbelpool i mitten av en kall bassäng är ju bara dumt.
Det är fint och mysigt, barnen gillar vara där. Men personalen, en av de är otrevligt, inte snäll, det känns att hen är arg och missnöjd, ler aldrig. Va lite ledsen faktiskt att hen är så otrevligt person.
Lagom stort. Perfekt de dagar då man får ta med barnen på relaxen
Fint, fräsch badhus. Mysig relax. Trevlig personal. Uppmuntra barnfamiljer, ha lägre badbiljetter för barn.
Väldigt välhållen anläggning, se dock till att ta med eget hänglås till skåpen, annars får du köpa ett nytt i entrén.
Rent o snyggt o skönt med pooler som har lite olika temperatur. Bra med avdelade banor för motionssim.
Bra anläggning, fräsch relaxavdelning men dålig koll på påfyllning av vatten och ibland städning. Kunde ha bättre tvål än det doftlösa skum som finns på relaxen! Omklädningsrummen hyfsat rena.
Varning från två personer som BÅDA blev av med sina skor från damavd. Lås in era skor! Hoppas skorna är till belåtenhet för de nya ägarna.
Verkar inte så öppet som det står på nätet? Galler, containerar och väldigt många cementsäckar framför entrén. Tyvärr kunde inte den polska plattsättaren guida oss heller. Tråkigt när man åker några mil. Ändra är ni snälla!
Ett fint litet badhus som ändå har allt. Uppvärmd barnpool, plaskpool för småbarn, äventyrsbad med rutchkana och bubbelpool och en motionsbassäng. Personalen har alltid varit trevlig och hjälpsam. I kiosken finns lättare mat och lite smått och gott.
Comment on this business

to add Actic map to your website;