facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Actic

Actic

About

Actic Lerum erbjuder öppna ytor för kondition och styrka med frivikter som komplement. Varierad gruppträning, stor simhall samt relaxavdelning och bastu.



"Vi erbjuder träning för livet oavsett var du befinner dig - på gymmet, utomhus eller digitalt i vår app Actic Anywhere. Välkommen till oss på Actic! Vi finns på över 120 platser runt om i Sverige. På flera av våra gym kan du kombinera styrketräning, gruppträning och bad. Utöver detta erbjuder vi även licenserade personliga tränare som hjälper dig att ta din träning till en ny nivå"
Address: Häradsvägen 3, 44331 Lerum
Phone: +4630217020
City: Lerum
Zip Code: 44331


Reviews
1 av 2 mindre bubbelpooler var avstängda och den större ”champagnepoolen” samt jet-strömmarna i ”lazy river” utomhus var avstängda. Alldeles för kallt i vattnet, rostigt och slitet här och där. Jag har badat här till och från i ca 25-30år. Det bara förfaller, till och med plastpalmerna ser ut att ha tappat livsgnistan då grenarna hänger och saknar blad här och där.
Jag måste säga att jag var ganska besviken på min upplevelse. Anläggningen är inrymd i en mycket gammal byggnad som skulle kunna behöva en del större renoveringar. Det är uppenbart att underhåll och renlighet inte är högprioriterade för ledningen. Renligheten i poolen var inte så bra. Vattnet verkade inte rent.
Kallt i vattnet så att sonen blir blå om läpparna och flera pooler var avstängda idag, och de flesta andra gånger vi har varit där. Det har blivit sämre med åren, håller inte riktigt måttet längre.
Avstängda pooler och ändå fullt pris. Märklig lösning för omklädningsrum speciellt när man har ett gäng småbarn med och allmänt nedgånget. Skulle behöva investera och rusta upp ordentligt.
Vi är en familj på fyra och var på lerumsbadet en eftermiddagstid för en månad sen. Hela badhuset kändes ofräscht och kallt, och cafédelen var smutsig. Båda bubbelpoolerna som skall vara varma, var fyllda med allt för kallt vatten. Det var inte på något sätt värmande att sätta sig där i. Barnen- 3 och 5 år gamla, var stelfrusna efter någon timmes bad. Den varma så kallade "champagnepoolen" var avstängd och tömd på vatten. Det var också simskola i två av poolerna, vilket är så klart är okej, men innebär att andra gäster inte kan bada där. Trots detta tar lerumsbadet fullpris. Jag skulle tyvärr sätta noll stjärnor om det hade gått...
Barnen tyckte verkligen om detta badhus. Synd att inte alla bassänger var öppna. Men man kunde simma ut och det var kul.
Jag var där på nyårsafton 2015 senast och allt är sig likt förutom en sak, I omklädningsrummet fotograferade jag 2015 en spricka i golvkaklet, som på ett lustigt sätt liknade huvudet från en kråkfågel. Under mitt återbesök i helgen gick jag flera vändor men kunde inte hitta det igen. Ett mysterium! Det är samma kakel som för 7-8 år sedan och jag har svårt att tro att de bytt ut en enstaka platta. i övrigt så är stället ganska kul, den röda vattenrutschkanan har ett kul "dropp" som gör att det kittlar i magen. Lite för kallt vatten för att barnen ska stormtrivas. Ganska mycket rost och damm runtom i anläggningen.
Vattenpalatset var det bästa i närområdet till Göteborg under många år. Tyvärr har de tappat. Upplägget kring att byta om först för att sen bära ut sakerna till skåpen är otympligt. Samt så blir det lilla rum man byter om i väldigt fullt av människor samtidigt. Resulterar i att många ändå byter om vid skåpen. Kunde tyvärr se en del mögel på lite olika ställen. Relaxen var förr till för vuxna. Nu var det fullt av barn som stökade. Jag hade gärna betalat 10-20kr mer per huvud för att rusta upp detta så det blir av samma standard det var för 15+ år sen.
Tack för att ni alltid gör lite mer än vad som förväntas! Som avlösare till ett barn med autism, gör ni det lilla extra så att barnet skall få byta om i lugn och ro, välja glass bakom disken, ni plockar upp när det rivs ner och är så snälla och serviceminded. Ni gör det med ett leende. Jag hoppas att er arbetsgivare vet att ni gör ett riktigt bra jobb, alltid när vi är på besök. Alltifrån reception, badvakt till personalen i caféet. Tack!!! Med vänlig hälsning, Linda Söder
Som vanligt är flera "attraktioner" ur funktion. Idag var "champagne-bassängen" trasig igen samt den röda rutschkanan avstängd. Det är väldigt sällan hela badanläggningen är i fungerande skick. Alltid trasigt och oerhört slitet och sunkigt. Påminner om något slitet öststats badhus från kalla krigets dagar. Kallt är det också! Det märkliga är att priset inte justeras utan fullpris ändå...... Hade det inte varit för simskolan hade vi aldrig besökt Vattenpalatset mera. Ett tips; Nolhaga parkbad i Alingsås. Billigare och nybyggt!
Comment on this business

to add Actic map to your website;