facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Action Center Västervik

About

Action Center är beläget i Västervik, vi arrangerar gokart och paintball!

Story

Anläggningen ligger i Västervik på Karstorp industriområde endast några minuter från Lysingsbadets semesteranläggning. Banan har idag utvecklats till en av de finare i landet och är mycket välbesökt under sommarhalvåret!

Hos oss kan Ni köra gokart och eller spela paintball. Eftersom bokningar går före drop in på gokartbanan så är det klokt att ta för vana att gå till www.action-center.se och kolla så att det inte körs bokade event precis när Ni har tänkt att åka till oss för att köra på våra drop in tider.

Varmt välkomna!



"Besök vår familjevänliga och somriga gokartbana eller spela paintball i våra parker!BOKADE EVENTVi kör gokart & paintball bokningar alla dagar 10:00-22:00, det är öppet för bokningar från April till & med Oktober!Ni lägger Er boknings förfrågan direkt på vår hemsidan & får inom 2 dygn alltid en återkoppling om nått behöver justeras eller saknas. Om allt är okej så kommer det en inbjudan till Ert event!DROP IN ÖPPETJuli månad t.o.m. v32 i Augusti har vi öppet alla dagar i veckan 10:00-20:00!Juni & Augusti månad v33-34. Fre 17-20 & lö 12-20, sö 12-16.Maj & September månad, fre 17-20 & lö 12-18.April & Oktober månad lördagar 12-16.Varmt välkomna till vår gokartbana & paintball park!"
Address: Videgrensgatan 10, 59332 Västervik
City: Västervik
Zip Code: 59332


Similar places near
Puts Äventyr Puts Äventyr 470 meter - Paintball - Femkamp - Hundträning - Flygfoto - Luft fyllning till dykare och paintb...
Reviews
Härligt ställe, trevlig personal. Hit kommer vi fler gånger
Toppen om man vill tävla eller bara åka Gocart. Soft gan
Helt ok, banan behöver dock en ordentlig renovering då asfalten är gammal och mycket guppig. Annars är det mycket trevligt folk som sköter stället
Jäkla drag. Dock kan dom informera om att man kommer som sällskap inte får köra ihop då man väljer olika prestanda. Men det löste sig bra ändå. Nästa gång blir det paintball!!!
Roligt, men tyvärr lite kort körtid, förmodligen för att hålla priser nere när bränsle priser är höga
Grymt kul ställe!
Nöje när de är som bäst. Bra struktur och ordning bra tryck i bilarna. Rolig bana skulle kunna önska att den var lite längre men är helt okey. Miljön runt omkring på andra tomter liknar tyvärr mer en soptipp.
Mycket spännande upplevelse
Grattis glada o kunniga på sitt område
Riktigt kul och bra ordnat med allt.
Comment on this business

to add Action Center Västervik map to your website;