facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Activeus training

Activeus training

About

Hälsa, motivation & rörelse i fokus.

Story

Activeus Sweden är det lilla flexibla aktivitets- och eventföretaget med hälsa och motivation i fokus. Våra uppdrag spänner över områden som träning, hälsa & friskvård. Vi vänder oss till såväl privatpersoner, företag som idrottsföreningar.

Motivation och hälsa är vår grundpelare, där rörelse spelar en central roll inte minst genom träning i vårt gym. Där vi erbjuder träning med fria vikter & egen kroppsvikt. Träningen sker i små och personliga grupper med en coach som alltid finns på plats under passet för att instruera, motivera och utmana. Detta med ett stort fokus på individen och dennes förmågor. Vår ambition är att leverera träning och gemenskap i världsklass.

Utöver träning i vårt gym hjälper vi företag att bli hälsosammare. Låt oss hjälpa er med att planera ert hälsoarbete, med det praktiska genomförandet eller med ert hälsobokslut.

Välkomna!

Address:
Phone: 0762446758
City: Uddevalla


Opening Hours

Monday: 05:00 - 22:00
Tuesday: 15:30 - 20:00
Wednesday: 07:00 - 12:00
Thursday: 15:30 - 20:00
Friday: 06:45 - 12:30
Saturday: 09:00 - 13:00
Sunday: 16:00 - 22:00


related searches: Activeus instagram
Reviews
Toppenträning!
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Activeus training.

Uddevalla gym/physical fitness center

opening hours, reviews, map, satellite view. Activeus training address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Activeus training. On this website you can share your comments and experiences about Activeus training with other people.

to add Activeus training map to your website;