facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Adams kaffe och konditori

Adams kaffe och konditori

About

Billiga tårtor att beställa. Billigt fika hembakat och goda räkmackor. Ett supermysigt kaffe med mycket bra priser. Välkomna"Hembakta bakelser och tårtor att beställa. Billigt och gott fika."
Address: Skarpnäcks alle 19, Skarpnäck, Stockholms Län, Sweden
Phone: 070-959 15 93
City: Skarpnäck


Opening Hours

Monday: 07:00 - 19:00
Tuesday: 07:00 - 19:00
Wednesday: 07:00 - 19:00
Thursday: 07:00 - 19:00
Friday: 07:00 - 19:00
Saturday: 07:00 - 18:00
Sunday: 07:00 - 18:00

Reviews
Underbart litet ställe, ute som inne Vilken service bakverk och pajer!! Väl värt ett besök. Tar de flesta betalningsmedel de har en speciell god turkisk toast oxå En av våra brukare äter alltid en prinsesstårtbit på fredagen
Väldigt genuint bemötande från alla anställda & mycket prisvärt. Här kommer jag stanna till så ofta jag kan! : / Brevbäraren
Allt hembakat och priserna är väldigt bra. 50 kr för en latte och tårtbit! Jag visste inte att sådana priser existerar i Stockholm. Bakverken är inte helt som på andra kondis. Föreställ dig att du har en mor som är duktig på att baka och hon bakar en tårta/bakelse hemma. Ungefär så smakar det och ser ut. Inte dessa glansiga och superperfekta bakelser man får på de dyra kaféerna. En smaksak, men det är i alla fall äkta och det smakar riktigt gott! När jag hade betalat fick jag dessutom brickan buren till bordet, en schysst detalj. Lokalen är ganska trist för att vara ett fik, men samtidigt bidrar den verkligen till den genuina känslan. Lokalen känns lite som ett enklare kafé i Berlin. Men det är inte lokalen som är viktigt utan vad som finns därinne. Full pott för en pärla som inte finns någon annan stans.
Bästa priserna i Stockholm ! Gott och alltid färskt. Hit går man med glädje och njuter ! Ingmar Loqvist
Mysigt,välsmakande egenbakta bakverk och himmelskt god chai! Plus för trevlig ägare med personal!
Trevlig och servicevänlig ägare! Och vilket gott fika sen : Vi testade semlor, räkmacka och börek. Allt var gott och rimligt prissatt. Rekommenderas!
Bästa stället. Alltid trevlig & snäll. Ni kommer bli bemött på bästa sätt. Här kan du även beställa tårtor med mera. Ta en fika i lugn & ro i en trevlig miljö.
Mysig kafee I hjärtat av Skarpnäck... Vi fikade här med en princesa tårta o firade... Väldigt bra service
Mycket trevlig Ägare bagare & konditor. Bra kaffe, tog en latte som hade bra styrka och rätt temperatur. God äppelkaka, nästan som mormors : Serviceinriktad! Jag fick en liten extra bit av kakan för visso för att äpple från biten bredvid följde med och ombads smaka på den och berätta vad jag tyckte. Bilden = Take away I skogskyrkogården
Prisvärt och mysigt! Adam har alltid ett leende på läpparna Gott kaffe
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Adams kaffe och konditori.

Skarpnäck coffee shop

opening hours, reviews, map, satellite view. Adams kaffe och konditori address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Adams kaffe och konditori. On this website you can share your comments and experiences about Adams kaffe och konditori with other people.

to add Adams kaffe och konditori map to your website;