facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Adas kaffestuga

Story

I centrala Östhammar
Norra Tullportsgatan 6
742 31 Östhammar
Telefon: 0173 129 99



"Välkommen till Adas kafé & bageri! Här hos oss kan du äta en lättare lunch eller ta en fika.Njut av våra rum som är mysigt inredda och får våra gäster att stanna kvar länge.Sommartid är trädgården vårt hjärta!Den är stor och lummig med gott omplats. Sitt i skuggan under ett äppelträd,eller vila en stund i hängmattan.Ur trädgårdslandet plockar vi bär ochgrönsaker som blir till bakverk ochrätter för dagen."
Address: Norra Tullportsgatan 6, 742 31 Östhammar
Phone: 0173 129 99
City: Östhammar
Zip Code: 742 31


Similar places near
Adaskafé&bageri Adaskafé&bageri 11 meter Härligt sekelskifteshus i ena delen av huset.Där de flesta bord/ soffor och stolar bi...
Lindbergs Stenugnsbageri Lindbergs Stenugnsbageri 86 meter Bra mackor och fikabröd, betyget dras ner av opersonlig inredning. Stället har också ...
Reviews
Inte många mjölkfria alternativ. Otroligt fin miljö att sitta i och riktigt trevligt personal.
Härligt sekelskifteshus i ena delen av huset.Där de flesta bord/ soffor och stolar bildar gemytligt välkomnande fikamöblemang. Där en éntre till innergård med sommar servering kring sittgrupp av trädgårdsmöbler välkomnar. Sammanbyggd med Modernare byggnad vid entrén, med en stentrappa innan du når dörren. I den delen en fika del i Rockabilly stil. Rent och fräscht.. jag tror att rullstol och rullator/ barnvagn kan gagna en dörr i gatuplan. Gott hembakat i diskarna..trevlig personal och lunchmeny att beställa ifrån.
Vilket underbart ställe! Hemtrevligt och med fantastisk service. En stor lummig trädgård där vi blev serverade en kanonfrukost med nybakat bröd direkt från bageriet. Just det, man kan bo kvar i ett av de små mysiga och nybyggda rummen på övervåningen. Rekommenderas varmt!
Vi tog varsin lyxvåffla, det var jättegott. Mysig gammeldags miljö både inom- och utomhus
Trevligt ställe gott kaffe och riktigt goda semlor
Mysig uteservering på innergården med goda räksmörgåsar och annat gott på menyn.
Enkelt men mysigt ställe, skulle behöva lite uppfräschning emellan åt men gillar man gamla fina kaffekoppar, leksaksbilar eller 50-60tal är det absolut värt att besöka. Har en fungerande jukebox som man kan köpa polleter till och spela musikägarna är trevliga och hjälpsamma. Finns toalett, mikro, barnstolar om man skulle behöva det. Dok inte handikapp vänligt.
Mysigt ställe, goda bakelser och trevlig persona. Att hunden kan komma med är ett stort plus.
Klassiskt Konditori i Östhammar. Har besökt stället i många år. Så mysigt sommartid som vintertid. På sommaren sitter man i äppelträdgården så lugn o sköönt.Annars sitter man inne i ngt av alla olika rum som finns. Flera kakelugnar. Hög mysfaktor. Väl värt ett besök.
Mysig atmosfär med goda bakverk och smårätter till lunch. Personalen är trevliga och serviceinriktade. Möjlighet finns att förbättra kvalitetssäkring, speciellt när det gäller nyanställda o extrapersonal.
Comment on this business

to add Adas kaffestuga map to your website;