facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Adelsåsens Kalkon

Adelsåsens Kalkon

About

Adelsåsens Kalkon har koll på hela kedjan och producerar all typ av kalkonkött. Välkommen att besöka gårdsbutiken i Stora Levene utanför Vara. Öppet fredagar 10.00-18.00 och lördagar 10.00-13.00



"I över 50 år har det funnits kalkoner på Adelsåsen.Tre generationer är nu verksamma i vårt familjeföretag. Adelsåsen är beläget i Stora Levene ca 8 km från Vara i Västergötland. På gården finns 3000 avelsdjur/år. Produktionen från dessa ger ca 10 000 ägg per vecka. Äggen tas om hand i Adelsåsens kläckeri där de ruvas i 4 veckor sedan är de dags för kläckning! Nykläckta kalkonkycklingar levereras till uppfödare över hela Sverige.Vi har egen uppfödning av kalkoner som vi slaktar, styckar och förädlar i vårt EU godkända slakteri. Köttet säljer vi i vår gårdsbutik samt till restauranger och butiker i hela Sverige.Dessutom åker vi till REKO ringar i vårt närområde. I gårdsbutiken hittar du ett 30 tal olika produkter av kalkon.Ca. 10"
Address: Adelsåsen 1 Stora Levene, 534 93 Stora Levene
Phone: 0512-60114
es.nesasleda@salkin
City: Stora Levene
Zip Code: 534 93



related searches: Adelsåsens kalkon stora levene videos, Adelsåsen STORA LEVENE, Adelsåsens Vilt, Kalkonkycklingar till salu, Kalkon Slakteri, Köpa levande kalkon, Kalkonribs, Adelsåsens öppettider
Similar places near
Sivans Osthandel Sivans Osthandel 2 km Alltid bra personal,oçk om man har svårt att välja ,så brukar dom inte vara knusliga ...
Reviews
Sambon blev matförgiftad och fick tillkallas ambulans efter att han åt eran kalkonkorv. Aldrig IGEN!!! Rekommenderar inte att köpa deras produkter.
Färsk kalkon bröst köpte jag från butiken och jag kan säga att det är bra kvalitet på den. De har olika typer chark produkter som jag har inte testa men såg bra ut.
Trevlig liten gårdsbutik på temat kalkon.
Ett mycket trevligt ställe att besöka! Kalkon köttbullarna är fantastiska! "Trots protester från den yngre generationen"
Närproducerat och välproducerat. Allt inom kalkon. Filéer och andra styckdetaljer, marinerat eller rökt. Korvar och köttbullar. Här finns det mesta i kalkonväg. Och inte bara det, finns även ett litet utbud av andra närproducerade varor. T.ex mjöl från Levene kvarn.
Mycket trevligt folk på gården. Fick handla fast det inte var öppet. Köpte mycket goda kalkonköttbullar med timjan.
Trevligt att kunna köpa kalkonköttbullar under "Mathantverkssafari " Tillmötesgående personal
Alltid lika trevligt, goda produkter och provsmak!
Underbara kalkon produkter. Väl värt att Åke och handla deras produkter.
Bra produkter, grillskivan är kanon
Comment on this business

to add Adelsåsens Kalkon map to your website;