facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ades Bilservice

Ades Bilservice är belägen i Nacka. Vi har många års erfarenhet av bilservice och reparationer. Vi hjälper även mer än gärna till med däckbyte, däckhotell, däckomläggning och mycket mer. Varmt välkomna in till vår nyrenoverade verkstad!

"Ades Bilservice ligger i Finntorp, Nacka. Vi är två mekaniker med över 20 års erfarenhet av bilar av alla olika sorters märken. Våra lokaler är nyrenoverade och vår utrustning ny.Hos oss får du alltid en förstaklassig service och ett trevligt bemötande. Du kan självklart ringa oss för råd och bokning."
Address: Finntorpsvägen 6, 131 36, Nacka, Stockholm
Phone: 08-716 41 42
es.ecivreslibseda@ofni
City: Nacka
Zip Code: 131 36


Opening Hours

Monday: 07:00-17:00
Tuesday: 07:00-17:00
Wednesday: 07:00-17:00
Thursday: 07:00-17:00
Friday: 07:00-14:00


related searches: Däckomläggning
Reviews
Har bott i Finntorp många år och har oftast använt Ades. Både som däckhotell och vid reparationer. Man brukar ofta få hjälp fort och de har väldigt rimliga priser på jobbet de gör. Alltid känts pålitliga och kunniga. Det kan vara lite trixigt att hitta det då det ligger under den gamla bensinstationen men de öppnar porten om man ringer på porttelefonen.
Jag är supernöjd med mitt besök hos Ades bilservice. Otroligt trevligt bemötande, genuint och proffsigt! Jag kommer att återvända vid behov och vill rekommendera vidare till andra.
Trevliga, duktiga & snabba! Väldigt prisvärt! Är jättenöjd.
Mycket bra service, snabbt, smidigt, prisvärt.
Den här är en genuin och ärlig verkstad med kundens bästa i åtanke. Medan andra verkstäder har pengar som högsta prioritet bryr sig Ades om att leverera bra service till kunden. Ett guldkorn bland alla andra.
Det går utmärkt Service en bilar
Riktigt bra service, bra priser. Rekommenderas starkt
Trevligt bemötande och prisvärd service!
Trevlig och kunnig mekaniker.
Bäst i nacka
Comment on this business

to add Ades Bilservice map to your website;