facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Adina Hälsan Nol

"På Doktor. se Adina hälsan hjälper vi dig med dina besvär. Här arbetar läkare, sjuksköterskor, sjukgymnaster och kuratorer med en mängd specialistkompetenser."
Address: Noltorget 12, 449 42 Nōl, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 031-383 04 20
City: Nol
Zip Code: 449 42


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: Rosenlund vårdcentral, Din Klinik, Doktor se, Närhälsan, Örestadskliniken, Capio Vårdcentral covidvaccin, Nötkärnan drive in, Boka tid för vaccination Göteborg
Reviews
Den absolut bästa vårdcentral jag någonsin haft. De som jobbar där är så ödmjuka, omtänksamma och outtröttliga i sitt stöd till mig. En helt underbar vårdcentral! TACK för att ni finns!
Hjälpsamma med att få en tid till läkare snabbt, trevligt bemötande, glad labbpersonal
Jag åker långväga, bara för att komma till den bästa vårdcentralen! Otroligt trevlig och hjälpsam personal! Skulle aldrig byta vårdcentral.
Adinahälsan borde fokusera på kundnöjdhet och patientsäkerhet. Man delar ut osäkra gurgeltester som man hävdar är lika säkra som PCR-tester. Ingen personal assisterar vid provtagning för covid-19. Det tar mer än 6 dagar att få provsvar. På en allmän vårdcentral hjälper sjukvårdspersonal till och man får svar inom 2 dagar. Jag försökte ringa telefonnumret för att få besked om provsvar men får bara telefonsvarare som säger att det inte finns några telefontider. Gå inte hit! Adinahälsan som drivs av Doktor.se fokuserar mera på att tjäna pengar än att ge kvalitativ service åt skattebetalare.
Otroligt otrevliga och inte hjälpsamma ALLS! Så dålig kundservice.
Tyvärr dålig service och stundvis otrevliga. Svåra att ha att göra med. Deras hantering av covidtesterna är under all kritik.
Totalt värdelös vårdcentral. Du får ingen hjälp. Dom är otrevliga nät du ringer och vill ha hjälp. Man kan faktiskt vara trevlig men nej surfittan i receptionen vet inte vad trevligt betyder. Byt vårdcentral!!!!
Bästa formen av sjukservice jag varit med om! Blev bra tagen hand om när jag svimmat efter min bokade tid, samt mat och skjuts hem!
Väldigt Omtänksamma personal, Gått från OK reception till mycket Bättre där man inte behöver stå som ett frågetecken första gången, Även jag som är teknologi intresserade så tycker jag att VC's reception ska vara som den alltid varit, Vilket var bra av dem att de flyttade tillbaka till traditionell iaf ingen terminal där man skriver in, betalar etcetera. Varit hos dem i ett tag nu och jämfört med Bohuspraktiken är det Himmel o jord, Fått hjälp med mesta hos Adina, Förutom är det väldigt förståeliga med kort bokade tider allmän läkare, bokade via telefon 1-2 dagar innan Dock gillar inte hur Flesta Ale bor har ingen respekt att ens bära mask till när det tar Covid-19 test. Även om du inte är sjuk, BÄR MASK! du vet inte om någon annan där har covid-19. Hur svårt att det och köpa FFP2 maskar för enbart VC besök? Enda negativa jag tycker är platsen, då infektions ingången är nära förskola? Kanske dags o utöka när det mesta är över så det finns en gång i sidan istället, finns mkt plats till Höger sida från Entrén
Var bättre för några år sedan. Lovar att ringa tillbaka men gör det inte jämt. Har du problem som inte är lätta att hitta så glöm hjälp hos dom då du inte kommer få remiss utan medicin som kanske hjälper det dom tror du har. Finns 1 läkare som bryr sig och är duktig men han får du vänta veckor på innan du får tid. Bytt vårdcentral och får bättre hjälp nu varje gång.
Comment on this business

Directions to Adina Hälsan Nol with public transportation


Nol station 180 meters
403
413
BUSS
Västtågen

to add Adina Hälsan Nol map to your website;