facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Adolfsons Kläder & Skor

Adolfsons Kläder & Skor

About

Adolfsons har sålt kläder till män och kvinnor sedan 1954.
Sedan många år tillbaka har vi även en skoavdelning.

Story

1954 öppnade Gunnar Adolfson dörrarna till Adolfsons Manufaktur och Konfektion i Odensbacken. Affärsidén var ett brett sortiment av kvalitetskläder i alla storlekar till priser som tål jämförelse. En bra idé som alltid kommer att leva kvar på Adolfsons.

1995 utökade vi med en skobutik. Vi kan idag erbjuda ett komplett sortiment med kläder och skor samt en stor kunskapsbank så att du, oavsett storlek ska kunna hitta det som är rätt för dig. Adolfsons är lättillgängliga och har fri kundparkering.

Adolfsons är klädbutiken med hög servicenivå, anpassad för modemedvetna som vill ha det bästa. Vi har sortimentet för alla tillfällen, såväl vardag och fritid som till fest. Vi erbjuder välkända varumärken i olika prisklasser för både kvinnor och män. Den personal du möter är engagerad och kunnig och sätter alltid kunden i centrum. Vi har skorna för dina fötter.




"1954 öppnade min far, Gunnar Adolfson, dörrarna till Adolfsons Manufaktur och Konfektion i Odensbacken. Affärsidén var ett brett sortiment av kvalitetskläder i alla storlekar till priser som tål jämförelse. En bra idé som alltid kommer att leva kvar på Adolfsons.Vi kan idag erbjuda ett komplett sortiment med kläder och skor samt en stor kunskapsbank så att du, oavsett storlek ska kunna hitta det som är rätt för dig. Adolfsons är lättillgängliga och har fri kundparkering."
Address: Örebrovägen 14, 715 31 Odensbacken
Phone: 019450520
City: Odensbacken
Zip Code: 715 31



related searches:
Reviews
Bra butik för större storlekar på kläderna
Fantastisk personal som verkligen tar sig tid att hjälpa kunderna. Man känner sig både välkommen och omhändertagen. Bra utbud i alla möjliga storlekar och former.
Dyrt, men bra kläder och bra service
Personlig service och fina kläder med bra kvalité. Stöd de lokala företagen och handla där du bor!
Mycket märkeskläder. Mycket stora storlekar. Tyvärr så ligger ingången ett par långa trappor upp. Vet ej om det finns någon handikapp anpassad ingång.
Trevligt och bra..kläder för alla stora som mindre..fast dåligt till mig ändå...dyrt..
Bra sortering av kläder med bra kvalitet och till vettiga priser. Både dam och herrkläder. Värt resan för att köpa bra kläder
Trevlig butik med stort utbud. Ganska höga priser men just nu rejäla reapriser
Perfekt personlig service, fri parkering och märkeskläder. Vad mer kan man önska?
En riktig klädbutik!
Comment on this business

to add Adolfsons Kläder & Skor map to your website;