facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Adrianas Salong

Adrianas Salong

About

Salongen med "NÖJD KUND- GARANTI"! och "BÄSTA PRISER!" i Tibro. Vi erbjuder första-klass, högkvalitativ professionell service med humana priser.

Story

Jag heter Adriana Veress, salongsföreståndare, dam-och-herrfrisörska, manikyrist och pedikyrist, utbildad inom hår, hand och fotvård på CHRISTINE VALMY BEAUTY ACADEMY i Bukarest, Rumänien, med över 20 års yrkeserfarenhet i branschen.

Vi utför allt inom dam, herr, ungdom och barnfrisering, dvs. saks/maskinklippning, styling, färgning, avfärgning, helblekning, nyansering, folieslingor, flätning, uppsättning, permanent, vanlig/klassisk och sodern manikyr(konst-naglar; nagelförlängning akryl och gelé, lack/fransk, gelé lack/fransk, fyllning, m.m.) och vanlig/klassisk pedikyr (tånnagelklippning, m.m.), och SPA-pedikyr (inklusive vattenmassage), samt avkoppling och ryggmassage i SPA-stolen.

I vår salong har vi ett så kallat "3 i 1" alternativ vilket innebär att vi på ett och samma ställe erbjuder kunderna tre huvudbehandlingar inom hår-hand-och-fotvård.

Detta är mycket praktiskt för kunderna som vill spara tid och pengar genom att slippa boka tid och betala för enstaka behandlingar på tre separata salonger. Vi erbjuder även förmånliga paketpriser för två eller tre kombinerade behandlingar under ett och samma salongbesök.

Salongen är unik i sitt slag i Tibro, men även i Skövde, Mariestad och de övriga orterna i Skaraborgs län på grund av vårt koncept att i samma salong utföra de tre viktigaste shönhetsbehandlingarna.

Vi erbjuder prisvärda service med resonabla priser till våra kunder i alla åldrar,för ett vårdad, friskt och skönt utseende.

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!

Address: Storgatan 2, 543 32 Tibro
Phone: +4650410023
City: Tibro
Zip Code: 543 32



related searches:
Similar places near
Emelie's fotstuga Emelie's fotstuga 159 meter medicinsk fotvård, fotmassage. Behandlar liktornar, nageltrång, svamp och vårtor. Sli...
Annas Hårdesign Annas Hårdesign 216 meter Är alltid bra hos Anna. Har gått där i många många år.
Walters Frisersalong Walters Frisersalong 223 meter Trevlig och duktig personal. En frisersalong för både herr, dam och ungdom. Erbjuder ...
Tomas Salong Tomas Salong 259 meter Bra frisör o får snabb tid
Salong Ditt Hår Salong Ditt Hår 261 meter
Klippet Barbershop Klippet Barbershop 267 meter Alltid lika bra!
Ståhlcammen Ståhlcammen 274 meter Bra bemötande, kunniga, trevliga.
Martinas Hårvård med stil Martinas Hårvård med stil 308 meter Bästa affären med den trevligaste personalen. Mycket bra utbud på kläder och man hitt...
Studio G Studio G 526 meter Birgitta är fantastiskt duktig och trevlig. Vi går alltid hit om det finns lediga tid...
Salong Gunilla Salong Gunilla 607 meter Frisör
Maia TRIM OCH SPA Maia TRIM OCH SPA 782 meter Vi utför följande på Hund/Katt: Klippning med maskin, Klippning med sax, Ryckning av ...
Mias Naglar Mias Naglar 3 km Dubbelbokade och löste inte situationen utan stod bara och stirrade. Rekommenderar in...
Comment on this business

to add Adrianas Salong map to your website;