facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Advokatfirman De Basso

Advokatfirman De Basso

About

Officiell facebooksida för Advokatfirman De Basso. Ni följa advokatfirmans verksamhet, föra debatt kring ärende och frågor som vi behandlar.

Story


Advokatfirman De Basso är en firma med inriktning på straffrätt (brottmål).

Advokatfirmans medarbetare har mångårig erfarenhet av uppdrag som offentlig försvarare, målsägandebiträde och särskild företrädare för barn.

Advokatfirman arbetar även med migrationsrätt, socialrätt och familjerätt.



"Advokatfirman De Basso har gedigen erfarenhet och särskild kompetens inom brottmål även eko-mål, migrationsrätt, socialrätt och familjerätt.Som part i dessa mål har Du i regel alltid rätt att välja den advokat eller jurist som ska företräda Dig genom hela rättsprocessen. Se till att det blir en advokat/jurist som verkligen tar strid för din rätt. Kontakta oss om Du har frågor kring hur vi kan hjälpa Dig. Vi åtar oss uppdrag i hela Sverige."
Address: Hantverkargatan 42B, 112 21 Stockholm
Phone: 08200262
City: Stockholm
Zip Code: 112 21



related searches: Sargon De Basso hitta
Similar places near
Advokat Behrang Eslami Advokat Behrang Eslami 628 meter Advokat Behrang Eslami arbetar med brottmål i hela Sverige och åtar sig uppdrag som o...
Elisabeth Massi Fritz Elisabeth Massi Fritz 2 km Vi är brottsoffrens försvarare! För kostnadsfri juridisk rådgivning inom våra rättso...
Reviews
Min man blev frihetsberövad i fyra dygn och hade Mikael som advokat. Min man fick aldrig uppgörelse eller hjälp av advokaten. Jag skulle vilja påstå att det råder nonchalans och lättja från Mikael. Välj advokatbyrå med omsorg!
Trevliga och professionella personalen.
Comment on this business

to add Advokatfirman De Basso map to your website;