facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Advokatfirman Sjöstrand & Advokatfirman Kontio

Advokatfirman Sjöstrand & Advokatfirman Kontio

About

Advokatfirman Sjöstrand och Advokatfirman Kontio arbetar primärt med brottmål, familjerätt, personskador, hästjuridik och andra tvistemål.

Story

Advokatfirman Sjöstrand och Advokatfirman Kontio drivs i kontorsgemenskap av advokaterna Josefine Palangi Sjöstrand och Anna Kontio. Administratör för båda advokatfirmorna är Ayoub Palangi.
Advokatfirman Sjöstrand och Advokatfirman Kontio arbetar främst inom brottmål, vårdnadstvister, migrationsrätt, personskaderätt och civilrättsliga tvistemål. Vi talar förutom svenska även engelska, tyska, turkmenska och persiska.

Address: Östergatan 11, 43430 Kungsbacka
Phone: +4630020623
City: Kungsbacka
Zip Code: 43430


Similar places near
Advokatfirman Sanner & Brink Advokatfirman Sanner & Brink 2 km Maria Sanner är en mycket engagerad, professionell, skicklig och erfaren advokat. Jag...
ID Web Design ID Web Design 386 km Behöver du en ny hemsida med en genomtänkt struktur och en bra designstrategi? Eller ...
Reviews
Jag vill börja med att tacka för stödet under ärendets gång, hadde verkligen inte kunnat göra det utan dig. Bland det tuffaste jag varit med om och det är inte lätt att tvista mot någon man har älskat. Tack Josefine du är den bästa advokaten.
Proffsig och snabb service. Affärstvisten löstes till vår fördel.
Osriöst!! Ringde och blev lovad uppringning men inget hände!!!
Comment on this business

to add Advokatfirman Sjöstrand & Advokatfirman Kontio map to your website;