facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for AET - Avancerad Entréteknik

AET - Avancerad Entréteknik

About

Vi levererar och installerar dörrautomatik till alla typer av byggnader. Med ett arbetssätt där vi sätter ert behov i fokus, ett brett produktutbud och en hög serviceanda kan vi skapa ultimata lösningar för er entré.

Story

AET, Avancerad Entréteknik, säljer och installerar Label dörrautomatik till slagdörrar, skjutdörrar och kompletta sjukhusdörrar i Sverige. Vi har ett duktigt team som sköter service och support samt kompetenta återförsäljare som samarbetspartners.

AET är en del av Mekankomponenter AB, som är ett familjeägt bolag. Sätet för AET är Huskvarna, men vi arbetar i hela Sverige med säljare och tekniker som utgår från kontoret samt från södra och västra Sverige. Lager har vi i Huskvarna och Malmö.

Vi anpassar vårt arbetssätt beroende på behovet hos dig som exempelvis återförsäljare, bostadsanpassare, arkitekt, fastighetsägare, inköpare eller byggare. Vi är genuint intresserade av att lösa våra kunders behov och önskemål med funktioner och produkter som är precis rätt anpassade för ändamålet.

Hör av dig så berättar vi mer!



"Säljer, installerar och projekterar dörr- och portautomatik, vägbommar samt pollare till den offentliga och privata sektorn. Med hjälp av återförsäljare och samarbetspartners över hela landet försäkras snabb service och leverans. Fråga oss gärna om din närmsta återförsäljare eller installatör."
Address: Klövergatan 6, 561 51 Huskvarna
Phone: 036 - 38 78 90
City: Huskvarna
Zip Code: 561 51


Opening Hours

Monday: 07:30 - 16:30
Tuesday: 07:30 - 16:30
Wednesday: 07:30 - 16:30
Thursday: 07:30 - 16:30
Friday: 07:30 - 16:30

Similar places near
Mared AB Mared AB 0 meter Bra företag med pålitlig och trevlig personal.
KA-Sverige.com KA-Sverige.com 976 meter Från skiss till färdig villa. kontrollansvarig och ritningar
Pålssons Bygg i Huskvarna AB Pålssons Bygg i Huskvarna AB 2 km Toppen, duktiga hantverkare!
Betonghåltagarna Betonghåltagarna 2 km Sammanlagt 45 års solid erfarenhet från olika håltagningsarbeten har gjort oss till e...
Comment on this business

to add AET - Avancerad Entréteknik map to your website;