facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Affes Trafikskola i Ängelholm

Affes Trafikskola i Ängelholm

About

Vi är en miljö och kvalitetscertifierad trafikskola som har den bästa personalen för att just Du ska lyckas med din utbildning!

Story

Vi på Affes Trafikskola har den bästa servicen från tjejerna i receptionen som gör ett unikt arbete tillsammans med skolans coacher för att just Du ska få den kvalitet i utbildning som vi står för!
Vi utbildar i A1, A2, A, B, Intensivutbildning, Riskutbildning del 1 & 2, Taxilegitimation och Eco-driving.
Titta gärna in på vår nya hemsida www.affes.se, där finner ni mycket information.

Address: Östergatan 59, 26231 Ängelholm
Phone: 0431-17800
City: Ängelholm
Zip Code: 26231



related searches:
Similar places near
Berndtssons Trafikskola i Ängelholm Berndtssons Trafikskola i Ängelholm 173 meter Jag är glad att valde den här trafikskola! Personalen är mycket trevliga och schysta,...
Reviews
Bra körlärare men det lär inte bli något mc kort denna säsong heller… Jag kunde inte ta en uppkörningstid i April pga mitt jobb och semester. Då får jag nästa tid av Affes 3 månader senare i augusti! Ärligt talat Trafikverket!? Min körlärare Dan är grym och lärde mig mer på 2 dubbellektioner än en tidigare körskola gjorde på 6 lektioner. Jag behöver max 1-2 lektioner till enl körskolan och får tid för körprov i Aug! Kass!! Hittar SJÄLV en avbokad tid i maj och bokar den i desperation. Men Affes kan inte komma inte upp med körtider eller hojar att låna ut på så kort varsel. Tog en chansning! Ville inte missa ytterligare en säsong. Så där rök YTTERLIGARE 1600kr+ 4400 kr utan att ens få köra upp. Fick dessutom göra om teoriprovet eftersom ett år hade gått. Otroligt segt…Och dyrt Trafikverket levererar inte, Körskolorna är dyra och processen har blivit lång och utdragen.. Måste tyvärr ge en ok körskola dåligt betyg pga detta. Förra säsongen var det likadant! Uppe i runt 20-25 0000 utan mckort!
Jag är helnöjd med allt från affes. Vid problem så löses det snabbt och smidigt, Christel är underbar. Hon försöker fixa och ordna upp allt så snabbt som möjligt, fantastiskt! Och min fina körledare Åsa, med hennes tålamod så kommer man långt! Jätte nöjd, Åsa är lugn och jordnära, inga problem. Så 5 stjärnor passar perfekt. Trafikverket får dock en nolla i Ängelholm
Tog mitt mc kort via Affes och det gick utmärkt, väldigt duktiga och trevliga körlärare! Tack för att ni lärde mig köra hoj, nu börjar det stora provet :
Helt klart den bästa trafikskolan som finns, finns inget negativt att komma med. Väldigt bra lärare och personal, helt super
Dan är den bästa traffikläraren man kan tänka sig, han brinner för att lära motorcyklister att överleva och inte bli olycksstatistik, men ändå få njuta av friheten på 2 hjul, jag ångrar inte en krona som spenderades här, tack för hjälpen :
Bästa körskolan. Dan och Mattias är jätteduktiga MC-utbildare, pedagogiska, lugna, trygga och roliga. Bra riskutbildning och när du är klar så känner du dig trygg i trafiken med ett bra risktänkande när du kör.
Bra service och ett professionellt bemötande. Jag upplever att kunskapsnivån hos läraren är hög och pedagogiken passar nog de flesta.
Konstig inställning till kunden. Segt system där man inte har någon insyn hur man utvecklas. Läraren håller allt för sig själv. Mycket märklig strategi, likt gamla DDR... Ska inte kunden stå i centrum? Detta är en körskola som försöker få så mycket pengar från kunden som möjligt. Borde det inte vara nöjda kunder som är viktigaste?
Precis varit på risktvåan, grymt engagerad och bra lärare! Tack Dan!
Helt underbara människor som jobbar där. Alltid trevligt bemötande och bra lektioner.
Comment on this business

to add Affes Trafikskola i Ängelholm map to your website;