facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Agda Lund Bed & Breakfast

Agda Lund Bed & Breakfast

About

Välkommen till Agda Lund, det lilla hotellet med den speciella atmosfären.

Story

I Kivik i hjärtat av det vackra Österlen hittar du Agda Lund. Här bor du i en rogivande miljö i något av våra charmiga ombonande rum med naturen och kulturen inpå knutarna. Från Agda Lund är det nära till det mesta med promenadavstånd till restauranger, centrala Kivik och hamnen.
Läs mer på vår hemsida www.agdalund.se

Vi erbjuder paket med en rad olika aktiviteter t.ex. naturupplevelser med vandring och ridning, goda middagar i samarbete med lokala restauranger och spa besök. Vill du komma med din häst går det också bra. Hos oss får du själv rum och frukost och din häst får beta i vår hage. I vårt konferensrum med full teknisk utrustning går det utmärkt att konferera eller hålla kurs.

Address: Kiviks stora väg 59, 277 32 Kivik
Phone: +4641470175
City: Kivik
Zip Code: 277 32


Similar places near
Kiviks Hotell Konferens och Spa Kiviks Hotell Konferens och Spa 335 meter En av mina bästa hotellupplevelser. Jag kan verkligen rekomendera en vistelse härRum:...
Killegården Bed & Breakfast Killegården Bed & Breakfast 693 meter Ett fantastiskt trevligt boende mitt i Kivik. För oss perfekt. Bra rum, god frukost o...
Elisetorp Elisetorp 4 km Supertrevligt bed & breakfast. Nära till Kiviks Musteri. Meddelade innan ankomst ...
STF Vandrarhem i Haväng STF Vandrarhem i Haväng 5 km I kanten på Ravlunda skjutfält ligger detta idylliska vandrathem. Nära havet och prec...
Reviews
Mysigt och trevligt ställe! God frukost i vacker miljö. Ett boende jag gärna bokar fler gånger.
Fantastiskt boende, trevlig miljö, underbar frukost. Trevlig personal och ägare.Hotellets höjdpunkterRomantiskt, Lugnt och tyst
Allt på Agda Lund B&B var absolut toppen! Rekommenderas!Rum: 5/5
Det var så underbar! Tusen Tack för omsorg och alla tips. Det var en perfekt semester boende. Rik och smaklig frukost. Härlig trädgård och hus för avkoppling. Fräsch och jätte mysigt rum. Alltså perfekt för oss med barn och hund.
Trevlig vistelse i härlig miljö. Fantastisk trädgård att sitta i och njuta av frukostbuffé som var över förväntan. Mysigt ställe och trevligt bemötande. Rekommenderas, återkommer gärna!
Hit återkommer vi gärna Trevligt boende och trädgård. Fräscht, gästvänligt o god frukostRum: 4/5
Jättemysig B&B. Trevlig värdinna, fina rum, vacker trädgård och god frukost. Rekommenderas!Rum: 5/5
Vi är återkommande gäster på Agda Lund då jobbet tar oss hit med jämna mellanrum. 1200 kr för ett enkelrum betalar vi låg som högsäsong. Frukosten blir sämre och sämre för var gång vi besöker stället. Vad som först var en tämligen spartansk B&B frukost har nu blivit till den knapphändigaste av frukostupplevelser - en torr brödkant och lite kaffe serverades vi imorse. Duscharna läcker ut vatten i badrummen och inga eluttag nära sängarna i något av rummen. Synd att det inte finns lite konkurrens på boendefronten i Kivik, det hade behövts!!!
Mycket trevligt bemötande. Fin frukost. Jättefint och fräscht rum. Tack! Eva och AnetteRum: 5/5
Fräscht och mysigt rum med havsglimt om man har tur. Stor fin trädgård där en kan äta frukosten som håller måttet. Väldigt trevligt gäng som driver stället!
Comment on this business

to add Agda Lund Bed & Breakfast map to your website;